5 Ağustos 2010 Perşembe

2010 Sonbahar Koleksiyonları 4. Bölüm

A more detailed (and better!) summary of the upcoming collections is available at lacquerized.

2010 sonbahar koleksiyonlarında dördüncü yazıya da geldik ama burda da bitmeyecek, gittikçe çoğalıyorlar çünkü. Önce Sephora by OPI'dan başlayalım. Koleksiyonun adı Rocker Chic ve 9 ojeden oluşuyor. Şurda şişe resimlerini görüyorsunuz:


Bir de sitesinden aldığım renk örnekleri var. Baştaki gri ile son üç rengi çok beğendim, indirime denk gelirsem alırım belki. Ama çok da gerekmiyorlar.


Nubar'ın Venetian Glass koleksiyonundaki ojelerin bitirişleri Zoya'nın son çıkarttıklarına benziyor. Hatta aşağıda gördüğünüz yeşil oje, Wicked koleksiyonundaki yeşilin neredeyse birebir aynısıymış. Ben baştaki bronz rengi sevdim.


Beni asıl heyecanlandıran ise yine Rescue Beauty Lounge oldu. Daha önce Blogger koleksiyonuna o kadar para vermemek için nasıl bir yol izlediğimi anlatmıştım, ama bu seferki renkler kolayca kopyalanacak gibi durmuyor. Tudor Dynasty adını verdikleri bu seri, adından da anlaşılacağı üzere, İngiliz kralı 8. Henry'nin eşlerinden esinlenip yapılmış. Krem hariç diğerleri alınası ama yine tanesine 18 dolar veremem.


Şimdi bunun üstüne tekrar The Tudors izleyip Jonathan Rhys Meyers'a iç geçirmek lazım, değil mi?

10 yorum:

  1. Evet evet seninkilerle aynıları beğendim ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Zevklerimiz tutuyor desene :)

    YanıtlaSil
  3. Sephora by OPI'nin sondaki 3 rengini çok beğendim...ama Tudor Dynasty süper duruyor..Tam sonbaharlık hatta kışlık..pırıltıları şişeden bile çok güzel duruyor..ben 18 doları bayılırım galiba :)))

    YanıtlaSil
  4. Ama olaya 18*3 diye bakinca insan bir tuhaf oluyor Nilgun. Hosgeldin tekrar :)

    YanıtlaSil
  5. Öyküüü, alakasız olacak ama şuraya baktın mı? http://www.all-you-desire.com/2010/08/orly-halleys-comet-vs-opi-catch-me-in.html hani muhabbetini yapmıştık ya, karşılaştırmasını yapmış. Birebir aynı bunlar yahu! :)))

    YanıtlaSil
  6. Evet canim, iyi ki almamisim. Ben iki tane ismarladim o seriden, yarin geliyorlar. Cok heyecanliyim :)

    YanıtlaSil
  7. anne of cleves ile catherine parr ı saymamışlar çok üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  8. hoşbulduk canımcım..birsüre alışveriş yapamadım ya gözüm döndü galiba :)))))

    YanıtlaSil
  9. Sephora'lar çok güzeller bence...hepsini çok beğendim. Bu arada kendime Chanel oje aldım. İlk oje blogumu yazacağım galiba bugün. Normal şeylerden bahsedeceğim yani, hukuk dışında :D

    YanıtlaSil
  10. Selincim, bir tane daha Catherine olsa iyice karisirdi gibi geliyor isimler. Ama haklisin, onlari adamdan saymamislar.

    Nilgun, sakin :) Ben de sonbahar oje alisverislerime basladim, daha dogrusu saldirdim.

    lidya, cok merak ettim ne aldin. Senin ellerini de gorucez demek, ne guzel :)

    YanıtlaSil