13 Ağustos 2010 Cuma

2010-2011 Futbol Sezonu Ojeleri: Bursaspor

The search for matching nail lacquers to soccer jerseys continues.

Bursa'ya geçmeden önce Galatasaray'a dönmek istiyorum. Ben klasik renklerimize tam uyan ojeler bulamadım diye üzülüyorken Gözde beni uyardı, sarı-kırmızı formamıza uyan ojeler artık resmi olarak satılıyormuş.


Şişeler ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum ama benim gibi fanatikler için kaçırılmayacak fırsat. Ben de istiyorum. (Şair burda ablasına seslenmiş.)

Son şampiyonumuz Bursaspor, her zamanki yeşil renginin yanında Hollanda'ya selam çakarak bir de turuncu forma yapmış. Bu iki rengin aynıları Diamond Cosmetics Tropical Dream ve American Apparel Malibu Green. Yeşili internetten sipariş edebilirsiniz.



Sırada, eğer mavi formaya uygun oje bulabilirsem Fener var.

15 yorum:

  1. gs'li değilim ama o ojeleri ben bile alabilirmişim yahu, sarısı çok şeker

    YanıtlaSil
  2. bu yesile bence essie pretty edgy de uyar. sitesinde fiyati 15 liraya dusmus ustelik =)

    YanıtlaSil
  3. ha bu arada ben besiktasliyim en kolayi bizimkisi =DDDD tabi hicbir zaman tirnaklarimi takim rengine boyayacak kadar ilgili olmadim o ayri =/

    YanıtlaSil
  4. Essie sanki Fener'in yesiline daha cok uyacakmis gibi durdu. Evet yaw, Besiktas hic renkli forma yapmiyor, cok bayiklar.

    YanıtlaSil
  5. Nemo, bence sen simdi ojeyle basla, somon formadan da al, onun da rengi cok guzel. Sonra bir bakmissin GS marsi soyluyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. ya hakkaten ben gecen sene gs'nin mor formasını da begenmistim, adamlara da aferin, her sene aynı renkle gidilir mi, degisiklik yapiyolar seneden seneye, takdir ediyorum =))

    ben de besiktasliyim trincess gibi ama coook az ilgim var futbola, en son ilhan mansiz ve pascal nouma vardı, o kadar hatırlıyorum.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş!
    Bende Trabzonlu olduğumdan TS renklerii bulmalıyımm :)

    YanıtlaSil
  8. Nemo, sen en son yakisiklilarda kalmissin, onlar gideli coook oldu :P

    Emy, TS bu sene bordo+mavi ikilisine gri eklemis, gordun mu?

    YanıtlaSil
  9. Aa görmedim! Senin yakından ilgilisin galiba futbolla, ben o kadar değilim. :):)
    Ama gri yakışır maviye bence :)

    YanıtlaSil
  10. canlı bir kanarya sarısı ve güzel bir lacivertle belki tırnaklarımı boyayabilirim. ama Cimbom'u tebrik ediyorum, çok başarılı fikir bence bu ojeler.

    YanıtlaSil
  11. wayyyy ikili ruj görmüştüm de oje aklıma gelmezdi.bende galatasaraylıyım beğendim doğrusu ama ben daha 319 u bile dalgalanmadan süremezken bu renkleri batırım heralde.sizin gibi oje üstatlarının işi fraznsız manükürü gibi yaparsınız artık bu renk kullanımlarını

    YanıtlaSil
  12. bi bursasporlu olarak turuncu formayı hiç beğenmesemde turuncu ojenin rengine bayıldım.

    YanıtlaSil
  13. Judy, katiliyorum ben de, gorunce aferin dedim takimima.

    tarih84, bol bol pratikle bu oje alemlerinin krali olabilirsin sen de, dalgalanmalara son :P

    Bence boyle dupduz turuncu cok Hollandali gibi olmus ama degisik bir seyler yapmalari bile takdirlik bence, aferin Bursa'ya da.

    YanıtlaSil
  14. Sarıya sıcak bakmamı sağlayabilecek bir oje serisi. Zekice :) Bu arada tırnaklarımda Flormar neon serisinden mor var. :) Aştım kendimi Öykü haberin olsun dedim :) Ama çok çabuk bozuluyor yav :(

    YanıtlaSil
  15. Way, hem mor hem neon ha? Yakisir :) Flormar'in falan da hizli kuruyan cilalari vardir, bir onlari dene, o zaman bozulmazlar.

    YanıtlaSil