1 Mayıs 2010 Cumartesi

Walmart Alışverişlerim ve Köfte

Hani bir geyik vardır, "Elmanın içinde kurt bulmaktan daha kötü ne vardır? Elmanın içinde yarım kurt bulmak." diye. İşte özene bezene yaptığınız köfteleri dizerken bir tırnağınızdaki ojenin yarısının yok olduğunu görmek de aynı etkiyi yapıyor. Bir tırnağınıza bir de yaptığınız köftelere bakıp ikilemde kalıyorsunuz; o kadar köfteyi atsam mı, yoksa hiç bir şey olmamış gibi kızartsam mı diye.

Bu bir kere başıma geldi, onda da çok sevdiğim birinin "Bir şey olmaz, ben küçüklüğümde çok oje yedim, bak şimdiki halime" lafı üzerine köfteleri yemiştim. Tabi ki hatalarından ders almayan bir insan olarak dün de ojeli parmaklarımla köfte girişiminde bulundum. Neyse ki bu sefer ojeler ve hatta çıkartmalar sağlam kaldı. Ben hala Essence ojeme dayanıklılık testi uyguluyorum, şimdilik sadece bir tırnağımda ufak bir soyulma oldu, o kadar. Yarın resmini koyacağım.
 
Bu kadar lafın üzerine dün aldığım ojeleri de göstereyim de renk gelsin, değil mi? Önce Claire's mağazasına uğradım, renk değiştiren ojelerden tekrar stoklamışlar, hediye olarak aldım. Ordan Walmart'a geçtik, Pure Ice'in yeni ojelerine saldırdım. Önce toplu halde görün:

 
  Soldan sağa Super Star, Purple Reign, Cheatin:


Bunlar da Busted, In the Mood, Heart Breaker:


Yine soldan sağa First Time, Free Spirit, Kiss Me Here:


Belki daha önceki Pure Ice alışverişimde gösterdiğim ojelerde de farketmişsinizdir: Nasıl bir pazarlama taktiği bilemiyorum ama ojelerin çoğunun adı cinsel içerikli. Mesela biri bana lacivert ojenin adını sorsa, kıkırdamadan "All Night Long" diyebilir miyim bilemiyorum.

14 yorum:

  1. özge'cim ya çok güzelmiş pure ice'larda. bu arada o clarie's ojelerden bana alıp gönderebilir misin? bende ücretini gönderirim sana.. olur mu ?? hem istersen bende sana burdan istediğin ojelr varsa gönderirim. olur mu ???

    YanıtlaSil
  2. Ozge degil yaw, Oyku :)
    Simdi soyle bir durum var, walmart sehrin diger ucunda, eger arabasi olan biri beni birakmiyorsa oraya ulasimim olmuyor. Sen bana hosuna gidenleri mail at, firsatim olursa bakayim, tamam mi?

    YanıtlaSil
  3. Amaaaan, yanlis anlamisim, Walmart degil Claire's demissin. Tamam, bana hangi rengi istiyorsan yaz yine.

    YanıtlaSil
  4. uff köfte macerası fena olmuş :))Busted ve Heart Breaker favorilerim !!!

    YanıtlaSil
  5. Isimleri de guzel onlarin :)

    YanıtlaSil
  6. ya bende göndere bastıktan sonra fark ettim. çok üzüldüm ya :( bugün özge diye bi arkadaşıma laf anlatıcam diye dilimde tüy bitti '' özge'cim bak böyle, şöyle...diye.. kusura bakma canım ya... aslında sende olan bütün renklere bayıldım ama mor yeşil ve gri muhteşem :D çok mutlu oldum canım ya :D

    YanıtlaSil
  7. Hehe, Ozge burayi okuyorsa yandin :P
    Yesil derken yesil/sari olan, degil mi? Oburu de turkuaz/mavi ya, emin olmak istedim.

    YanıtlaSil
  8. özge, yedin başımın etini özge :D dedim zaten onada :D
    evet canım. yeşil: happy-earthy mor:calm-wild
    gri:daring-innocent. isimleri bunlar sanırım :D
    şimdiden heyecanlandım. seninde Türkiyê'den istediğin ojeler varsa ya da başka bişey bende gönderebilirim :)

    YanıtlaSil
  9. evet canım yeşil sarı olan. şimdiden heyecan yaptım. :D

    YanıtlaSil
  10. Bugün alışveriş merkezinde gözlerim bir yeşil ojeye takıldı :D almadım tabii ama senden sonra farklı renklere bakar oldum. Flormarda yok mesela aykırı renkler :D

    YanıtlaSil
  11. Bence de heyecan yap, cok cilgin o ojeler. Yalniz grisinden yoktu, sonradan yine getirirlerse aklimda olsun.

    Joey, alsaydin yesili :P Evet, burdan Flormar'a sesleniyorum, daha fazla pembe ve kirmiziya ihtiyacimiz yok bizim.

    YanıtlaSil
  12. gerçekten çok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum öykü'cüm. bi de essie matte about you rica etsem senden çok şey mi istemiş olurum ki :)

    YanıtlaSil
  13. Essie'yi transdesign'dan siparis ediyorum. Bir daha ne zaman siparis veririm bilmiyorum ama simdi sirf onu almaya kalksak shipping'i de katinca Turkiye ile ayni fiyata gelir diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  14. hmm.. ben onu da satış mağazasından alıyorsun sanmıştım. peki o zaman. doğru diyorsun. tekrar teşekkür ederim öykü'cüm :)

    YanıtlaSil