21 Mayıs 2010 Cuma

NOTD: Sally Hansen Green with Envy

Bugün Shrek adlı çizgi filmin dördüncüsü vizyona giriyor. İlki güzel, ikincisi idare eder, üçüncüsü ise basbaya kötüydü. Buna gitmeyi bile düşünmüyorum, ama bu tabi ki tırnaklarımı ona uyduramayacağım anlamına gelmiyor. İşte Sally Hansen'in Xtreme Wear serisinden Green with Envy:


İki kat sürdüm her zamanki gibi. Bu renk Shrek yeşiline benziyor ama aynısı değil. Tam o renk isterseniz zaten OPI öyle bir oje yaptı, hatta adı da Who the Shrek are You?. Ben Sally Hansen'i daha çok sevdim ama, daha yumuşak duruyor. Elma gibi.


Sally Hansen'in değişik serilerinin sadece şişeleri değil fırçaları da farklı oluyor. Mesela Instra-Dri fırçalarını beğenmediğimi söylemiştim, ama Xtreme Wear serisindekiler baya rahatmış. Yine yassı ama bu sefer daha küçük, o yüzden bir kaç hareketle düzgünce sürülebiliyor.


Çizgi film deyince, ben büyük bir heyecanla Toy Story 3'ü bekliyorum. To infinity and beyond!

10 yorum:

  1. alllahım renge bak, çok canlı yaz rengi,bronz elde hoş durur :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yeşil çok güzelmiş..Elma gibi :)) Ben filmin jeneriğinde kedinin şişmanlamış haline çok güldüm..sırf onun için seyredicem :))

    YanıtlaSil
  3. Cecilia, olabilir bence de, bronz tenle tam kontrast olusturur.

    Nilgun, kedinin adamlari dovmeden onceki aglak bakisi var ya, ben de ona hastaydim :)

    YanıtlaSil
  4. Oykucum 3D Shrek Forever After guzeldi. Zaten hic bir karakter eskisi gibi degil;-)) Shrek e son bir sans ver bence;-))

    YanıtlaSil
  5. Yaziyi yazarken aklima sen geldin zaten SM :)

    YanıtlaSil
  6. Have you ever thought of writing your posts in English as well? Or maybe you can't speak English well enough. The translator just does a terrible job of translating that I get only a really rough idea of what you're talking about. Either way, it's cool!

    YanıtlaSil
  7. Hi there! Thanks for the advice. I am well aware about the translator doing a really bad job (I am still puzzled about how the F-word showed up once!). I thought about writing the posts in two languages, but I gave up the idea because I am afraid it will take a lot of my time. However, I am fluent in English, so if you have questions, you are welcome to comment and I’ll get back to you.

    YanıtlaSil
  8. sally hansen ojelerini internetten nerden alabilirim acaba?

    YanıtlaSil
  9. Eskiden olsa ebay derdim ama yurtdisi yasagi yuzunden simdi tek sansiniz gittigidiyor.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir oje <3

    YanıtlaSil