6 Ocak 2011 Perşembe

NOTD: L.A. Girl Groupie

This was a reader request: Groupie is from Rock Star collection, which includes Addict and Electric Guitar  as well. Groupie is a true purple with blue and fuchsia glass-fleck shimmer and a slight blue duochrome effect. The formula is great as usual and I used two coats. I found 5 dupish polishes in my stash so I am gonna make a comparison post soon. Speaking of Groupie, I should mention Pamela Des Barres and her autobiographical book I'm with the Band. It is not a literary masterpiece by no means, but it happens to be one of my favorite books because of the content.

Bugün iyi bir blogcu oldum ve geçen hafta formspring üzerinden aldığım bir istek ojeyi sürdüm. Joey şimdi kızmasın, bordo da süreceğim yakında. Söz. Ojemize dönersek LA Girl'ün çok sevdiğim Rock Star koleksiyonundan Groupie. Daha önce aynı seriden Addict ve Electric Guitar adlı ojeleri göstermiştim.


Sanırım serideki en popüler renk bu; içinde cam kırığı gibi mavi ve fuşya ışıltılar var. İki kat sürdüm.


Utanarak söylüyorum ki koleksiyonumda bu ojeye aşırı benzer 5 tane oje daha buldum, yakında bir karşılaştırma yazısı geliyor.


Ojenin adından yola çıkarsak dünyanın belki de en ünlü groupie'si Pamela Des Barres'ı ve I'm with the Band adlı otobiyografik kitabını es geçmek olmaz. Edebi bir şaheser değil tabi ama içeriği bakımından en sevdiğim kitaplardan biridir.

7 yorum:

  1. Ojenin yanında genel kültürü de veriyorsun Öykü :) Bu renge rastlamak çok mümkün diğer markalarda da, kendini suçlama :))

    YanıtlaSil
  2. Wow, this color is gorgeous. I just love dark purples =)

    YanıtlaSil
  3. bu oje çok süper ya :) bunun diğer bloglardaki fotoğraflarına da bayılmıştım, buna da bayıldım şimdi.

    YanıtlaSil
  4. harika rengi harik. bayıldımmm

    YanıtlaSil
  5. Tamam Francesca, ama hepsini bir arada gorunce sen de abartmissin diyeceksin :P

    YanıtlaSil
  6. Bendim soran, teşekkür ederim :D Ama benzerlerini de merak ettim, Zoya Mimi ya da Julieanne ya da Yasmeen olabilir gibi geldi düşününce.

    YanıtlaSil
  7. Aaa, sen miydin? Sayfana bakmistim ama sen oldugunu anlamamisim :P Zoya'lardan en cok Mimi benziyor. Karsilastirma ojelerinden biri o zaten.

    YanıtlaSil