4 Mayıs 2011 Çarşamba

NOTD: Diamond Cosmetics South Beach Pink

My new favorite pink is from the Summer Beach Blowout collection of Summer 2010. Some call the finish jelly, but it looks like a creme on me. Plus it required only one coat for opacity, which is impossible for a jelly polish. Elif Shafak was visiting our school so I specifically picked this color to match the Turkish edition of 40 Rules of Love.

Sanırım yaz için yeni favori pembe ojemi buldum:


Bu oje DC'nin 2010 yaz koleksiyonu Summer Beach Blowout'tan. Yabancı bloglarda bu oje için jelimsi bitirişli diyorlar ama bende krem gibi duruyor. Ayrıca tek bir kat ile opak oldu ki jelimsi ojeler için imkansız bir şey bu.


Bu ojeyi sürmemin nedeni Elif Şafak'ın okulumuza olan ziyaretiydi. Aşk adlı kitabını imzalatırken tırnaklarımda kapağa uygun bir renk olsun istedim:


Yabancılar öve öve bitiremediler Şafak'ı. Dinlerken çok gururlandım, bana ne oluyorsa artık.

10 yorum:

  1. ojenin rengi çok tatlı bende elif şafak'ı çok sewerm aşk'ta çoook guzeldi bi çırpıda bıttı :D

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler Assijah :)

    Mina, burda bir derste okutuyorlarmis o kitabi, hatta neden Turk baskisinin rengi pembe diye tartismislar. Safak dedi ki kalp cakrasinin rengi tam o tonda bir pembeymis.

    YanıtlaSil
  3. elif şafak'ı sevmem (mahrem'i severim ama o elif şafak'ın kendisinden ayrı bir yerde duruyor kafamda) ama oje çok tatlıymış.

    YanıtlaSil
  4. Sagol Ozgecim.

    Nemo, diger kitaplarini da okudun mu peki?

    YanıtlaSil
  5. pinhan, araf ve siyah süt'ü de okudum ama çok beğendiğim söylenemez, belki araf biraz güzeldi ama =) köşe yazılarını da okurdum eskiden. ya ne bileyim neye dayanarak yapıyorsun bu yorumu da diyebilirsin ama biraz fazla şişirme geliyor bana bu kadın, sevemiyorum. sevdiğin bir insansa böyle konuşarak üzmek istemem ama böyle düşünüyorum ben yani =)

    YanıtlaSil
  6. hadı ya ben aşkı anımsattı dıe bılıyordum hatta erkeklerın elınde pespembe komık duruyor dıe aynı kıtabın grı renkli kapağıda çıktı duydun mu gördun mu bılmem (:

    YanıtlaSil
  7. Nemo, onemli degil canim, sevmek zorunda degilsin tabi. Araf muhtesemdir ama ;)

    Mina, evet ondan da bahsetti. Otobuse falan rahat binemiyoruz diye gazete kagidina sariyormus erkekler. Gri kapaktan da bahsetti ama ben gormedim onu. Ingilizce versiyonunun kapagi daha oryantal duruyor ama.

    YanıtlaSil
  8. tam renk tonunu bilmesemde flormarın bu tonda bir ojesini almıstım güzel begendigim bir renk fakat kuzene hediye ettim :)
    bir yerde rastlarsam tekrar alıcam inş

    YanıtlaSil