1 Mart 2010 Pazartesi

NOTD: Sephora by OPI Metro Chic

Size Sephora siparişimi gösterirken, son zamanların “it” renginin köstebek derisi rengi (ingilizce taupe) olduğunu söylemiştim. Chanel bile sadece üç parçadan oluşan son koleksiyonundan bu rengi öne çıkardı. Bu ojenin adı Particuliere ve şu anda ebay’de, bir önceki koleksiyondaki Jade gibi, baya yüksek fiyata alıcı buluyor.


Ben ilk başta “Ne acaip renk öyle, hiç öyle oje olur mu?” diye düşünmüştüm ama büyük konuşmamam gerektiğini de biliyordum. Çünkü aynı cümleyi daha önce gri renk için de kullandım ve şu anda en az 10 tane gri ojem var. İşte bugün sizlere göstermek istediğim köstebek rengi oje, iki kat sürülmüş Sephora by OPI’dan Metro Chic:


Değişik bir renk, öyle değil mi? Wiki buna “purple taupe” diyor.


Bugün ellerimi insanların gözlerine sokup “Bu ne renk?” diye sorup durdum. En bomba cevap, bir Türk erkeğinden geldi: Çürümüş patlıcan moru! Ben bu rengi sevip sevmediğimden emin değilim. Sanki başkasında daha güzel duracakmış gibi geliyor. Bakalım biraz süre geçsin, belki fikrim değişir.

4 yorum:

  1. ben canli canli gordum ve cok begendim, biraz oturakli bir renk ama :))

    YanıtlaSil
  2. Oyle, suslu giyinmek gerekiyor ojeye uymak icin.

    YanıtlaSil
  3. bende beğendim canım burda ki sephoraya gelmiş olabilir diye düşünüyorum henüz bakamadım ama zaten bu ojeyi araken ulaştım senin bloguna:)

    YanıtlaSil
  4. Ne guzel, hayirli bir ise vesile olmus oje :) Umarim bulursun sen de.

    YanıtlaSil