6 Mart 2010 Cumartesi

NOTD: NYX Asphalt

Bugün tırnaklarımı siyaha boyamak istedim, ama bir yandan da renkli dursun istedim. Evet, çok şey diledim ama bunu sağlayacak bir ojem var benim: NYX Asphalt.


İçinde rengarenk sim olan bu siyah ojeyi üç kat sürdüm. Özellikle simlerin tek bir renk değil; kırmızı, mavi, yeşil, sarı, gümüş gibi değişik renklerde olması ve bunun siyah taban ile kontrastına bitiyorum.


Bu oje en az bir yıllık, o yüzden NYX’in eski formülü ile üretildi. İçinde toluene adlı zararlı madde var yani. Daha yeni şişe dizaynlarını değiştiler ve web sitesinde yazdığına göre artık toulenesiz oje yapıyorlar. Merak edenler Cherryculture’a ya da NYX’in kendi sitesine bakabilirler. Ben far ve rujlarını da beğeniyorum bu arada.

6 yorum:

  1. Yaaaaa çok güzel ama bu ojelerden varmıdır ki heryerde :( Varsa da pahalıdır ama süper diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Cherryculture'da 3.5 dolara satiliyor, bildigim kadariyla international shipping de yapiyorlar. Ben indirim oldugunda da yaziyorum, o zaman daha ucuza alabilirsin bak. Cok guzel ama hakkaten :)

    YanıtlaSil
  3. ya madem zaralı madde var içinde, devamı çıktı bu ojenin dedin, niye hala kendine zarar veriyosun?

    Zep.

    YanıtlaSil
  4. Sadece bu ojemin icinde o maddeden var Zep, onun icin ayda yilda bir kullanmis oluyorum, riskli olmuyor. Ama bu konuda da yazayim bak, iyi fikir.

    YanıtlaSil
  5. A ben bilmiyodum Oyku.. Yaz merak ettim neymis o madde.. Dikkat ederim bende :)

    YanıtlaSil
  6. Tamam, artik yeni ojelere koymuyorlar ama eski OPIlarda falan var, yazarim.

    YanıtlaSil