22 Mart 2010 Pazartesi

NOTD: China Glaze Hi-Tek

Tırnakları değişik renklerde ve desenlerde folyo ile kaplamaya minx deniliyor.

Photo Credit: Urban Outfitters Blog

Rihanna, Beyonce, Katy Perry gibi ünlüler arasında da baya tutulan bu manikür çeşidini evde yapmak biraz zor. Minxler çeşitli alışveriş sitelerinde satılsa da, bunları alıp evde deneyenler genelde pürüzsüz bir görünüm yerine kırışıklar elde ediyormuş. Ben bu minxlerin muhteşem gözüktüğünü düşünsem de daha önce hiç denemedim. Ne de olsa manikürümü her gün değiştiriyorum, uğraştığıma değmezdi.

Ama China Glaze sağolsun, geçen sonbaharda minxleri aratmayan Khrome adlı bir seri çıkardı. Size daha önce tanıttığım Romantique serisindeki ojelerin dopingli hali gibi bu koleksiyon. Hemen lafı kesip günün ojesine geçiyorum, China Glaze Hi-Tek:


Bu bronz renkli metalik ojeyi sadece bir kat sürmek yetti. Ayrıca çok çabuk kuruduğu için Poshe sürmeme de gerek kalmadı. Bu renk bana çok uymasa da harika gözüküyor, değil mi? Tek sorun, fırça izlerini en aza indirmek icin düzgün sürebilmeyi becermek.


Bu koleksiyonda altı adet oje var, sanırım ben bir kaç tane daha alacağım.

4 yorum:

  1. bence cok guzel oldu :) - asli

    YanıtlaSil
  2. Sende daha guzel duruyor bi kere :P

    YanıtlaSil
  3. sürdüğün renk çok güzel, ama şu leoparlara bittim ben .. naapsak :)

    YanıtlaSil
  4. Evet işte en başta sağdaki metalik oje Beyonce'nin beautiful liar klibindeki oje değil mi, nasıl ulaşabiliriz ki? Kaç gündür düşünürken aklıma sen geldin, Öykü bilir bunu dedim...

    YanıtlaSil