11 Mart 2010 Perşembe

Karşılaştırma: Claire’s Dream Catcher, Maybelline Minty, China Glaze Re-Fresh Mint, Diamond Oh, Tiff!

Maybelline Minty’yi aldığımda size ufak nane yeşili koleksiyonumu göstermiştim. Bu ojeleri tırnakta da karşılaştırmak istedim. Şişeleri yanyana daha önce görmüştünüz, bir de güneşte bakın. Soldan sağa; Claire’s Dream Catcher, Maybelline Minty, China Glaze Re-Fresh Mint, Diamond Oh, Tiff!:


Daha önce dediğim gibi hiçbiri birbirinin kopyası değil. Bu resimde parmaklarım sosis gibi çıkmış ama elde şöyle duruyorlar; serçe parmaktan işaret parmağına; Dream Catcher, Minty, Re-fresh Mint, Oh, Tiff!:


Dream Catcher üç kat, diğerleri iki kat. Dream Catcher bu gruptaki tek ışıltılı oje ve diğerlerine oranda çok daha yeşil. Minty ve Re-fresh Mint birbirine çok benziyor ama Minty daha koyu. Oh, Tiff’in ise konumuzla bir alakası yok; nane yeşilinin tanımına oranla içinde çok fazla mavi var çünkü.

3 yorum:

  1. benim nedense yeşil ojeye karşı bir antipatim var, yakıştıramıyorum bir türlü...ancak bir yerden başlamak lazım :) Refresh Mint daha bir sürülesi göründü bana..

    YanıtlaSil
  2. valla blogun isminden belli olduğu üzere yakışmış her oje...ne güzel renklerle dolu bu blog...

    YanıtlaSil
  3. Nilguncum, ben de oyle derdim eskiden, bak simdi nerelerdeyim :) Re-fresh Mint bende cok soluk durdu, sanki bronz tende daha guzel gozukur.

    Tesekkur ederim bir guzel cift; daha bir suru guzel renk var da sira gelmiyor henuz :)

    YanıtlaSil