8 Mart 2010 Pazartesi

CVS Alışverişim

Dün akşam güzel güzel oturmuş Oscarları izliyordum. Tam Sandra Bullock ve Kathryn Bigelow kazandı diye sevinirken deprem haberini duydum, canım sıkıldı. İçimden tırnaklarımı boyamak gelmediği için bugün size ufak bir alışverişimden bahsedeceğim.

Maybelline’in 2010 baharı için Limited Edition bir koleksiyon çıkardığını ve bu serideki ojelerin pastel renklerden oluşacağını duyduğumdan beri heyecanla bekliyordum. Sonunda geçen hafta CVS’te buldum ve hemen nane yeşili ve açık şeftali rengini kaptım. İsimleri Minty ve Sweetie Pie:


Bu ikisi bana MAC’in geçen yıl çıkardığı ve iki ojeden oluşan Sugarsweet koleksiyonunu hatırlattı. Peppermint Patti ve Seasonal Peach:


Bende ikisi de yok, ama internetteki resimlere bakılırsa Sweetie Pie, Seasonal Peach'in aynısı imiş. Benim koleksiyonumda, şaşırtıcı şekilde, bununla karşılaştırabileceğim bir oje yok. Tek şeftali renkli ojem China Glaze Peachy Keen, o da bunun yanında baya koyu kalıyor. Nane yeşili bakımından koleksiyonum geniş ama. Soldan sağa, Claire's Dream Catcher, Maybelline Minty, China Glaze Re-fresh Mint, Diamond Cosmetics Oh, Tiff!:


Gördüğünüz üzere birbirlerinden farklılar. Dream Catcher daha yeşil, Re-Fresh Mint daha soluk, Oh, Tiff! ise daha mavi.

2 yorum:

  1. Nane yeşili maybelline i çok beğendim.Bende istiyorum bu renkten en kısa sürede

    YanıtlaSil
  2. Insallah bulursun, cok guzel cok!

    YanıtlaSil