13 Mart 2010 Cumartesi

Color Club, OPI ve Essie Alışverişlerim

Biliyorsunuz, bir süre oje almayacağım diye kendime sözüm vardı. Martın gelmesiyle soluğu hemen internette aldım ve başlıkta adı geçen üç markanın son koleksiyonlarından gözüme kestirdiklerimi ısmarladım. Ben bahar tatiline çıkmadan geldi koli, size göstermek için hemen resimlerini çektim.

OPI’ın Hong Kong koleksiyonuna geç de olsa ulaştım. Soldan sağa; Hot & Spicy, Red My Fortune Cookie, Suzi Says Feng Shui, Jade is the New Black:


Kırmızı ojeyi arkadaşım için almıştım ama çok pişman oldum kendime de almadım diye, çok güzelmiş. Artık bir dahaki siparişe. Sırada Color Club’ın son serisi Rebel Debutante’tan aldıklarım var. Soldan sağa; High Society, Uptown Girl, Gossip Column:


Üçüne de bayıldım, Color Club’tan seçtiğim ojeler beni hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor. Şu üç ojeyi de arkadaşıma hediye olarak aldım: Pardon My French, Who are You Wearing, Best Dressed List:


Pembe oje Pardon My French koleksiyonundan, diğer ikisi ise yine Rebel Debutante’tan. Ten renklerimiz çok alakasız olduğu için bunların onda çok güzel duracağını ümit ediyorum. Son olarak Essie’nin Art Of Spring koleksiyonundan aldığım tek oje, Lilacism:


Bunları denemek için sabırsızlanıyorum.

4 yorum:

  1. Oyku super secimler :) Hepsine bayilacaksin :)

    YanıtlaSil
  2. ilk dörtlü kesnlkle bana hitap ediyo;)

    YanıtlaSil
  3. merhaba,

    opi ojeleri nereden siparis ettiginizi ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  4. Bakalim zuzu, heyecanla bunlara sira gelmesini bekliyorum :)

    fashionist, bu ilk dort oje zaten Hong Kong koleksiyonunun en gozde renkleri, ozellikle yesil. Gorursen sakin kacirma, kalmaz sonra.

    Merve, transdesign'in uluslararasi siparis olayi var, bu yazidaki butun ojeleri ordan bulabilirsin. Ilk sayfada shipping 18 dolar diyor ama sonraki sayfada degisik gonderme secenekler cikiyor, o kadar pahali degil yani.

    YanıtlaSil