10 Şubat 2010 Çarşamba

NOTD: OPI You Don't Know Jacques! Suede

Size daha önce 2009’daki mat oje çılgınlığından bahsetmiş, OPI’ın çıkardığı Suede koleksiyonunun bu trendi nasıl şekillendirdiğini anlatmıştım. Ben bu 6 ojelik koleksiyondan sadece ikisini aldım; bir mor, bir de kahverengi. Bugün son günlerdeki fazla maceracı manikürlerime biraz ara vererek, size You Don't Know Jacques! Suede adlı kahverengi ojeyi sunuyorum:


Bu ojenin bitirişinin güzelliğinin yanı sıra başka bir avantajı da var, o da kuruyuş süresi. Neredeyse saniyeler içinde kuruduğu için çok acele evden çıkmam gerektiği zamanlarda fazlasıyla kullanışlı oluyor.


Bu süet bitirişli ojeler, özel formülleri yüzünden diğerlerine oranla çok daha çabuk soyuluyorlar, ama altına ilk önce besleyici bir oje sürerseniz bu süreyi uzatabilirsiniz. Yalnız bu temel katın tamamen koruduğundan emin olun, aksi takdirde üstteki süet oje çatlıyor ve tırnağa yapışmıyor. Her zamanki gibi Transdesign’da bulabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Of!! renge bayildim! Ama bu renk her ele yakismaz ;)

    Zep-zeynep.

    YanıtlaSil
  2. Bu renk bana kumsali hatirlatiyor.

    YanıtlaSil
  3. Bir de bir fikir vermek istiyorum.Zaten yorumlari onayladigin icin su kelime dogrulatmayi kaldirsan olmaz mi?

    YanıtlaSil
  4. ben de sende de soyulma oluyor mu diye sormaya gelmistim ama sen soylemissin zaten.
    Altina tirnak sertlestirici falan sursem olur mu ki?
    ve evet benim de acil durumlarda elim hep buna gidiyor :)

    YanıtlaSil
  5. Ben ilk once proteinli ya da kalsiyumlu cilarlardan kullaniyorum ama sertlestirici de olabilir sanirim. Ama dedigim gibi tamamen kurudugundan emin olduktan sonra suete gec.

    Walla ben bloggeru cok fazla karistirmadigim icin default program ne varsa onu kullaniyorum. Farketmissindir zaten, oldukca minimal bir dizayn. Eger kelime dogrulatma olayini kaldirma gibi bir opsiyon varsa bakarim, onerin icin cok sagol.

    YanıtlaSil