25 Şubat 2010 Perşembe

NOTD: Wet n Wild Morbid + Flormar 308

Geçen yıl, Creative Nail Designs adlı oje markası, iyi gitmeyen satışlarını ateşlemek ve fazla rekabet içeren piyasada kendini farklılaştırmak için değişik bir yol denedi. Öncelikle, markanın adı Creative’den kısaca CND’e döndü. Daha sonra bütün koleksiyonlarını kaldırıp iki seri üretti: İlk serinin adı Colours/Renkler, tamamiyle krem ojelerden oluşuyor. İkinci seri ise Effects/Efektler. Bu seride üç adet inci bitirişli, altı adet ışıltılı, altı adet ince simli üst kat var. Konsept olarak, önce ilk seriden istediğiniz krem bir ojeyi seçiyorsunuz, daha sonra üstüne ikinci seriden bir ojeyi sürerek farklı bir görüntü elde ediyorsunuz. Aslında fena fikir değil, iki serideki ojelerin sayısı gözönüne alındığında yüzlerce kombinasyon üretilebilir, ama ne yazık ki bu efektler en güzel koyu renkli ojelerde belli oluyor.


Transdesign’da renkler 4.5, efektler ise 5.5 dolara satılıyor, ama ben buna güzel bir alternatif buldum. Hem de çok daha ucuza. Söz konusu oje, Flormar’in 308 numaralı ojesi. Tek başına kullanıldığında mor renk yansıtan inci bitirişli bir oje gibi duruyor, ama koyu renk bir ojenin üstüne sürüldüğünde harikalar yaratıyor. Dünkü manikürüm, hatırlarsanız, koyu yeşil renkteydi. Bakın, bir kat 308 ile ne renge dönüştü:


Çok değişik, değil mi?



Bende şimdilik sadece bu oje var; ama aynı tarzda, yeşil, mavi, altın gibi diğer renkleri yansıtan ojeler de bulmak güzel olurdu.

4 yorum:

  1. bu ojeyi görürüm ve sedefli ojeleri hiç sevmediğim için yanına bile yaklaşmam. hiç aklıma böyle kullanılabileceği gelmezdi..süpersin..şimdi tek tek deniycem hangi renkle neler oluyo diye :)))

    YanıtlaSil
  2. Eger guzel kombinasyonlar bulursan haber ver, ben de deneyim.

    YanıtlaSil
  3. bendede flormar 71 war mavilisi bunuuun

    YanıtlaSil
  4. Hmm, aklimda bulunsun o zaman 71 :)

    YanıtlaSil