19 Şubat 2010 Cuma

NOTD: Orly Pixie Dust

Bugün çok mutluyum! Hayatımda ilk defa internetten tanıştığım bir insanla görüştüm ve buluşma çok güzel geçti. Siz yanlış anlamadan olayı başa sarayım: İnternette oje forumlarında takılırken benimle aynı şehirde yaşayan bir kızdan mesaj aldım. Tahmin edersiniz ki koca Amerika’da, iki oje fanatiğinin aynı yerde yaşama ihtimalinin çok düşük olmasını bir işaret olarak algılayıp hemen buluşmaya karar verdik. İşin komik yanı, ikimiz de hiç bir fiziksel özellik tarif etmediğim için birbirimizi ellerden tanımaya çalıştık. Ojesiz ya da soyulmuş tırnaklarla dolu bir Starbucks’ta bu kolay oldu tabi. Çok tatlı bir kızmış. Muhabbet “Orly Gumdrop aldım şekerim ama China Glaze For Audrey ile aynı çıktı” ya da “Sally Hansen’in yeni fırçasını gördün mü? Kocaman olmuş” gibi başkalarına şifreli gelecek cümlelerle geçti. Benim marta kadar oje almama sözümü saygıyla karşıladı ama bir yandan da benden martta hemen oje alışverişine çıkma sözü aldı.

Bu büyük buluşma için bütün ojelerimi gözden geçirdim, iyi bir ilk izlenim bırakmak için hangi ojeyi sürmeliyim diye baya bir kafa patlattım. Adayları üçe indirebildim; nane yeşili, köstebek derisi rengi ve gri. En sonunda Orly’nin geçen sonbahar piyasaya sürdüğü ve çok tutulan Once Upon a Time koleksiyonundan Pixie Dust adlı maviye çalan gri ojede karar kıldım.


Normalde daha gri bir oje bu, ama benim bembeyaz ellerimde içindeki mavi ton daha da ortaya çıkıyor. Ojenin bitirişi ise “glass-flecked”, yani cam kırıklı. Işıltıları rahatça görebilesiniz diye güneşte çektim resimleri.


Orly en sevdiğim markalardan biri. Size zaten daha önce soyulan ya da kırılan tırnakları kurtarmak için kullanılan setinden bahsetmiştim. Hazır lafı açılmışken, setteki pudra ile yaptığım yama hala tırnağımda ilk günkü gibi duruyor. Baya başarılı bir ürünmüş yani.

6 yorum:

  1. yaaa, çok beğendim bunu. süpermiş ♥
    orly hiç kullanmadım. nubar ve orly'yi merak ediyorum.
    zaten biz istanbul'da yaşayanlar için oje satın almak bir çile.
    o yüzden ingiliz ebay'inden alıyorum genelde.

    şimdiii bu pixie dust'ın tırnak çizgisi gösterme gibi bir derdi var mı, yok mu bi onu sorayım.
    çünkü nefret ediyorum VNL den. benim için ojeyi çöpe atma sebebi. :/

    YanıtlaSil
  2. Ben de hic sevmiyorum VNL'i ama merak etme, bu ojede oyle bir sorun yok. Zaten olursa yaziyorum ben, gorursun.

    Sanirim benim en sevdigim ojelerden biri bu. Orly de OPI ve China Glaze'in golgesinde kaliyor ama bence kalite ve renk olarak onlardan daha asagi kalir yanlari yok. Son iki koleksiyonu Sweet ve Foil cok tutuluyor, ben de Once Upon a Time koleksiyonunu tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. işten güçten ancak geri dönüyorum.
    madem ki VNL yok, pixie dust'ı sipariş ediyorum o zaman bu akşam :)

    bi de essie'nin resort collection'ında gözüm var.

    YanıtlaSil
  4. Durrrr! Biraz disini sik, Essie'nin koleksiyonu bir kac haftaya cikar, o zaman Pixie Dust'i da ismarlarsin, shipping masrafin az olur. Ben de dort gozle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Orly Türkiye ye geldi Nisan ayında fuarda gördüm,ojeleri muhşemdi rengarek insanın hepsinden alası geliyordu ve fiyatlarıda çok uygundu. orly.com.tr adresini gezebilirsiniz.

    YanıtlaSil