4 Şubat 2010 Perşembe

2010 Bahar Koleksiyonları

Ünlü oje markalarının 2010 bahar koleksiyonları teker teker görücüye çıkarken bu yılın trendi de şekillendi sayılır: Pastel renkler. Geçen yılın mat ve nane yeşili modalarından sonra romantizme geri dönüyoruz anlaşılan.

Essie, The Art of Spring adını verdiği bahar koleksiyonunda çeşitli sanat akımlarından esinlenmiş. Lilacism, Van D'Go ve Tart Deco (benim favorim) gibi eğlenceli isimler bulmuşlar. Koleksiyona sonradan eklenmiş gibi duran kırmızı dışında tüm ojeler soluk renkli. Bu ojeler şubat ortası gibi satışa sunuluyor.


Orly, Sweet koleksiyonunda, adından da anlaşılacağı gibi, şekerlemelere gönderme yapmış ve Gumdrop, Cotton Candy, Lollipop gibi isimler koymuş. Ayrıca hediye olarak, setteki her oje renklerine uyumlu ufak birer dudak parlatıcıları ile birlikte geliyor. Koleksiyonun piyasaya çıkış tarihi nisan 2010.


İlgiliz markası Illamasqua, pastel trendine şubat sonunda katılıyor. Bu bahar koleksiyonun bir adı yok, Spring 2010 diye geçiyor.


China Glaze ise 2009 kışında yaptığı promosyonları çok tutulan Up&Away adlı koleksiyonunu yeni piyasaya sürdü.




Aralık’ta internette yayılan resimleri gördüğümden beri ben bu ojelerin satışa çıkacağı günü iple çektim. Biraz abartmışsındır diyebilirsiniz, ama tam 8 tanesini aldım. Bakın:


Koyu sarı, mercan kırmızısı ve açık leylak rengi benim ten rengimde kötü dururdu; pembeyi almayışımın sebebi ise zaten yeterince o renkte ojeye sahip oluşum. Geri kalan bütün renkleri çok sevdim ama. Denemeye hangisinden başlasam bilemiyorum, sizden bir istek olursa ilk onu sürerim. Yalnız sağ baştaki ojenin rengi değişik çıkmış resimde, o aslında Four Leaf Clover, yeşil olan.

3 yorum:

  1. Bence ilk olarak sağdan 2.yi sür ;)

    Zep-Zeynep

    YanıtlaSil
  2. katılıyorummm ve bunlardan bizde isteriz:) di mi Zep? ama özellikle crack:)))

    YanıtlaSil
  3. Peki, pazartesi tirnaklarim bir kez daha mavi olacak, siz isteyin yeter :)

    YanıtlaSil