5 Temmuz 2010 Pazartesi

Yemek, Alışveriş, Yemek

Başlık haftasonumu özetliyor. Cumartesi kalkıp önce şeftali toplamaya gittik. Aşağıdakileri çoktan toplamışlar, bize yukardaki dallardakiler kalmış. Arkadaşım adam gibi merdiven buldu, ben ise primitif şekilde zıplayarak toplamaya çalıştım.


Arabada güzelim şeftali kokuları ile dönerken ben bir alışveriş merkezi yapalım, ojelere bakayım dedim. Sonra sevgili arkadaşım bağımsızlık günü indiriminden bahsetti; gerisini hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ellerim torba doluydu ve bu konuda hala onu suçluyorum.

Pazar günü ise malum 4 Temmuz idi. Bir partiye davetliydim. Sabah evden alındığımda tüm günü yiyerek geçireceğimizi tahmin etmemiştim. Klasik olarak hotdog ile başlayıp turta ile bitirdik, en az 2 kilo almışımdır.


Resimlerde gördüğünüz oje ile dayanıklılık testi yapıyorum, onun hakkındaki yazı artık yarına.

My independence weekend was a lot of fun. We started by peach picking and then hit the mall to take advantage of huge deals. On Sunday, I was invited to a party where we ate nonstop. I suspect I already gained 4 pounds because of that. You can read about the polish you see in the pictures tomorrow, I am doing a wear test with it.

10 yorum:

  1. ayy ne guzeeel! gecen sene bende new yorktaydim bagimsizlik gununde. guzel gecmisti.
    zaten kankalarini da kiskaniorum. nazarim degcek bi gun :)
    ne guzel turkler iyi anla$iosunuz. sanirim, bir tek bizim okulda birbirimizi yiyoruz. ayni milletin insanlari nasil olurda boyle olur $a$iyorum.
    ayrica ojeni sevdim koyu mavi gibi, ho$ bir renk

    YanıtlaSil
  2. Pazar gunu Amerikalilar ile birlikteydim, uff ya, hala yediklerimi ogutmeye calisiyorum :(

    Turkler'in birbirini yemesi her yerde var aslinda. Ben cok iclerine girmedim, cok sevdigim bir kac insan var, onlarla takiliyorum genelde.

    YanıtlaSil
  3. FLormar nail art ve neon oje çıkarmış. Bir kaç renk bir turuncu aldım nail art. Bir de klasik tonlardan :D Neon ama pek bir şey anlamadım neon ojenin parlaması gerek değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Hii, Flormar neon mu cikarmis? Cok merak ettim simdi. Evet, neonlar ozellikle golgede goz kamastirici oluyor, bunlar degil mi? Nail artlar nasil peki? Sekil cizmelik ince fircali mi?

    YanıtlaSil
  5. Evet ince fırçalı. Sarı vardı, siyah vardı, turuncu vardı bir simli vardı gümüş ama onun fırçası biraz daha kalındı.

    YanıtlaSil
  6. Ne guzel, Flormar da sonunda pembe/kirmizi ojeler disinda eglenceli seyler yapmaya baslamis. Artik senin blogta okurum :)

    YanıtlaSil
  7. Ama gördüğüm kadarıyla çok açılmamış yine de. Fazla renk yoktu. Biri Limon sarısıydı görünce direk sen aklıma geldin bakayım dedim :D Az daha alacaktım Nail art belki bir şeyler yapabilirim diye ama almadım :D

    YanıtlaSil
  8. Olsun canim, Flormar da senin gibidir belki. Maviyle baslayip ordan yesil,sari gibi renklere gecer ;) Ben de burda aldim o nail art ojelerden ama daha dokunmadim, bir deneyim bir seyler cizmeyi.

    YanıtlaSil
  9. Cepten foto çektim atıcam şimdi sana kötü çekim ama idare eder.

    YanıtlaSil
  10. Tamam, heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil