27 Temmuz 2010 Salı

Viva la Nails

Finally my Viva la Nails blogger parcel has arrived. They were very generous and sent many stickers, water decals, rhinestones, pearls, crushed shells, dazzlings, bar glitters, and silk wraps. I’ll show pictures soon but if you have a nail blog, you can claim your samples here. If you don’t, still check out the website, they have really cool stuff.

Deniz ve Marjo'dakilere bakıp iç geçiyordum, sonunda benim de Viva la Nails paketim geldi. Gördüğüm kadarıyla herkese farklı örnekler gönderiyorlar. Önce bloglara göz atıp ne yollayacaklarını ona göre mi seçiyorlar bilemiyorum, ama bana gelen çıkartmalar oldukça renkli, yani tam benlik. Ayrıca üç tane Water decals denilen ve suyla yapışan çıkartmalardan göndermişler; daha önce hiç denememiştim, güzel oldu. Bunlara sulu bir isim önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.


Ufak ve orta boy taşların yanı sıra şekilliler de var, bunları kullanırım. Çubuk şeklindeki simler "Benimle franken yap" diye bağırıyor, ama ezilmiş deniz kabukları ve inciler ile ne yapacağımı henüz çözemedim.


Resimde gördüğünüz beyaz, peçeteye benzer şeylerin de Silk Wrap olduğunu sanıyorum. Daha önce hiç yakından görmediğim için tahmin yürütüyorum, tamamen atmış da olabilirim. Bunlar kırılan ya da soyulan tırnakların üstüne yapıştırılıyor ve tırnağı tutuyor. Viva la Nails Avrupalı bir marka olduğu için Türkiye'ye sipariş kolay ve ucuz diye tahmin ediyorum, diğer ürünlerine şurdan göz atabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Kıskandım çok güzelllll :D

    YanıtlaSil
  2. Bana yeni oyuncak oldular iste :)

    YanıtlaSil
  3. bunları kullanıp bize fotoğraflarını göstereceksin değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Walla Silver Cascade'i cikartsam neler yapacagim ama hala elim aseton gitmiyor :)

    YanıtlaSil
  5. Bugün kucuk kozmetik dukkanlarına girdim, hem flormar, pastel vb marka ve marka olmayan ojeleri ucuza alıyorsun, hemde farklı renkler bulabiliyorsun.

    ben ürünleri karıştırırken kafamı yukarı kaldırmamla beraber, tırnaklar için kelebekli cicekli cıkartmaları gördüm. aynı seninkiler boyutunda üstelik 1 tl : )))

    hiç beklemezdim. ünlü kozmetik mağazalarında bile yok. sorduğunda o ne diyorlar.

    ayrıca bugün oglen flormar mağazasına gittim. bir kaç oje sordum. kız bulamadı. tek tek bakıyor. o bulana kadar ben buldum.

    Aklıma ne geldi öykü biliyor musun? Sen, ben, zuzu ya da ne biliyim ojeyi seven anlayan insanlar orada olsa böyle olmaz : )

    gittiğim başka bir dükkandada bir marka vardı adını hiçç duymadım. dedimki dura dura ojeler kurumuş. sansada oje firmasından yetkili vardı. hayır diyor bana kadın. actım siseyi gösterdim basasagı tuttum oje gelmiyor bile kalıplasmıs.
    aa evet ıh mıh etti : )))

    firma ürünleri kadına iade ederken, banada 2 oje hediye etti fazladan : )

    sana mail yazsam iyiymiş. neyse döktüm içimi : ))

    YanıtlaSil
  6. Kapsaydin butun cikartmalari, ucuzmuslar da. Burda bazen bana da oluyor ayni seyler: Bilmemne koleksiyonu geldi mi diye soruyorum, tarif ediyorum su kadar oje var, soyle renkler var diye, oyle suratima bakiyorlar.
    Bence o kadin elindeki ojeleri atar, keske sen alsaydin da inceltici ile tekrar hayata dondurseydin.

    YanıtlaSil
  7. şişeleri çok küçüktü ve renkleri o kadar bulunmaz renkler değildi. o nedenle oralı bile olmadım. yoksa adam hepsinden verirdi herhalde : )))

    bugün kendimi kadıköye atıcam. çok güzel şeyler bulacağımdan eminim.

    ayrıca yeni simler aldım. 20 orta boy sim 6 tldeydi kaptım :) seffaf ojede aldım. bakalım neler çıkacak. bu gece deneyeceğim.


    öyküüüü beni sen baştan çıkardınnnnnn : )

    YanıtlaSil
  8. Kolay gelsin o zaman, ben daha alamadim benim simleri. Bakalim neler cikacak.

    YanıtlaSil