23 Temmuz 2010 Cuma

NOTD: Milani Melt Down + Martha Stewart Leaf Glitter in Gold

Please scroll down for English.

Bir kaç gün önceki yazımda Martha Stewart marka yaprak sim aldığımı söylemiştim. Yapacağım frankenleri merak edenler olunca hemen rastgele birini seçip denedim. Önce sonucu görün:


Bu altın rengi simleri Wet n Wild marka şeffaf cilayla doldurduğum şişeye boşalttım. Simler ağır geldiği için hepsi dibe çöktü; tırnağa sürmek için önce iyice çalkalamam ve sonra fırça ile tanecikleri yakalamam gerekti. Simlerin renginde aşırı bir değişiklik olmadı ama şeffaf oje garip sarı bir renge dönüştü. Neyse ki alttaki ojenin rengi bozulmadı. Bu arada resimleri çektikten sonra simlerin kenarları sivri olduğu için üste kalın bir kat cila sürdüm ki yanlışlıkla yüzümü falan çizmeyim.


Sonuç olarak, ortaya çıkan görüntü değişik olsa da insanın uğraştığına değmez. Bir ihtimal ıslak fırçayı sime daldırıp sonra tırnağa sürmek denenebilirdi. Ben seti iade ettim, adamlar kasada bana yine %40lik indirim kuponu verdiler. Gidip bu sefer normal simlerinden alacağım, franken için onlardan umutluyum. Lydia, setin içinde siyah sim de vardı, belki senin hayal ettiğin gibi bir oje yapabilirim. Bir sonraki "Öykü ve franken maceraları" adlı yazıda görüşmek üzere.

Martha Stewart Leaf Glitters kinda work for frankening. I mixed the gold one with some clear WnW polish and they sank to the bottom. I had to shake vigorously and then catch the leaves with the brush for every nail I painted. Glitters bled a bit and clear polish turned to a weird yellow color, though it didn’t change the base color on my nails. I also put on a thick top coat after taking the pictures so that I wouldn’t hurt myself with the sharp edges of the glitters. I like the look but it is not worth the effort. I already returned the set.

From Alexander McQueen Fall 2010:

9 yorum:

  1. şişede durduğu gibi durmuyo desene:D:D:D

    YanıtlaSil
  2. Oyle sekerim, bundan sonra oje yok zaten, uzum yiyelim beraber ;)

    YanıtlaSil
  3. bunlar puldan ziyade koparilmis aluminyum folyo parcaciklari gibi :))

    bu boyutta degil, 1/4u buyuklugunde olaymis, iyi bisiy olabilirmis gibi geldi..
    neyse ki geri vermissin hehe.
    emine

    YanıtlaSil
  4. Hepsinin farkli sekilde olmasini sevdim ama dedigin gibi daha kucuk olsalardi guzel dururdu. Bu da boyle bir sey oldu iste.

    YanıtlaSil
  5. Bence o kadar da fena değil, yılbaşında çok istediğin bir hediye almışsın da paketi neşeyle parçalarken parçaları tırnaklarında kalmış gibi :) bana direkt kışı anımsattı neden bilmiyorum :)

    bu arada al o simleri öyküüü, patlat bir franken :) merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  6. Hani anaokulunda önümüze bir ton elişi kağıdı, uhu, makas vs tarzı şeyler bırakılırdı yaratıcılık yönümüz gelişebilsin diye :)

    Bu da ona benzemiş kırmızı kağıdın üzerine parıltılı kağıtlar yapıştırmış gibi olmuş :))

    YanıtlaSil
  7. Lydia, zaten o simleri gordum ve seni hatirladim. Bakalim ne cikacak..

    Kitapci Kiz, ben zaten insanlara konad'i anlatirken "patates baskisi" gibi diyordum, tam anaokulu ruhu iste :)

    YanıtlaSil
  8. bence de kötü görünmüyolar hatta ben sevdim sanırım bu kadar büyük sim kullanmanı

    YanıtlaSil
  9. Belki bu kadar cok surmesem daha guzel gozukebilirdi. Neyse, hala yaptigim sise duruyor, belki sonra bir daha denerim.

    YanıtlaSil