8 Temmuz 2010 Perşembe

NOTD: Lindsay Lohan Jail Nails

Please scroll down for English.

Dünkü magazin haberlerini duymuşsanız Lindsay Lohan'in içkili araba kullanma, şartlı tahliye kurallarına uymama gibi bir sürü nedenden 90 gün hapis cezası aldığını biliyorsunuzdur. Benim için asıl haber, hatunun mahkeme salonuna orta parmağında küfür yazan rengarenk bir manikürle gelmesiydi. Şöyle bir şey, resmi büyültün:


Çok büyük ihtimalle profesyonel biri tarafından spray ile yapıldı ama benim neyim eksik dedim, ben de yeni kısalttığım tırnaklarımla evde denedim:


Benzemiş değil mi? Önce tırnaklarımı beyaza boyadım, kullandığım ve resimde gözüken oje Color Club French Tip. Daha sonra bir sünger yardımı ile pembe, turuncu ve mavi ojeleri baskı yaptım. Bu tekniğe, doğal olarak, Sponge/Sünger deniliyor.


Ardından konad takımımla beyaz leopard deseni çizerek manikürü tamamladım. İlk başladığımda bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim, ama çok eğlence bir desen oldu. Başka renklerle yeniden yapmak lazım.


Ne diyelim, bu hanım kızımıza hapiste başarılar. Belki aklı başına gelir de Robert Downey Jr.'ın izinden ilerler.

I bet y’all heard that Lindsay Lohan was sentenced to 90 days in jail. She showed up at the court wearing a colorful mani with a curse on her middle finger. It looks like airbrushed, but I had to try it at home. So, I started with painting my nails with a white polish, Color Club French Tip. Afterwards I sponged pink, orange and blue polishes and finished the mani with a white leopard print a la konad. I didn’t expect to like it when I started, but it turned out to be fun. Good luck Lindsay, maybe you will follow the steps of Robert Downey Jr. after all.

15 yorum:

  1. bunu da asamali yapsan ne guzel olurdu :)
    birde hangi renkleri kullandin?

    YanıtlaSil
  2. Bunu "Acaba benzeyecek mi?" diye yaptim, o yuzden hic dusunmemistim. Tekrar denedigimde yaparim. Aslinda farketmiyor hangi ojeleri kullandigimiz, ama turuncu LA Girl Dance Craze, pembe LA Girl Disco Diva, mavi ise L'oreal Ocean Breeze.

    YanıtlaSil
  3. Wow, she was ready to lose. :)
    Nice mani.
    In case you haven't entered, I'm having a new giveaway:
    http://susies1955.blogspot.com/2010/06/enter-my-kiss-giveaway.html
    Susie

    YanıtlaSil
  4. They say she can be charged because of the mani too!

    YanıtlaSil
  5. gerçekten hoş ve eğlenceli gözüküyo (: ellerine sağlık canım ^^ denemek lazım (:

    YanıtlaSil
  6. E sen nasilsa alisiksin sungerlemeye :) Sungelemek de ne acayip bir kelime oldu oyle.

    YanıtlaSil
  7. yalnız seninki daha güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  8. Sagol, bir de orta tirnaga "love u" yazsaydim keske :)

    YanıtlaSil
  9. turuncusu daha soluk olsa daha ii olurmuş sanki, ama ilginç bişiye benziyor, ben de denerim belki bigun :))

    bişi sorcam böyle bu kadar köşeli tırnaklar insana zorluk çıkarmıyor mu? yanlışlıkla elin bir yere çarpsa tenin bile çizilebilir, çizilmiyor mu?

    emine

    YanıtlaSil
  10. Ucuz far aplikatörü ya da yine ucuz makyaj süngerleri ile harika oluyor. Bugün denemeye karar verdim, sırf bunun için 1 TL'ci dükkanları dolaştım :)

    YanıtlaSil
  11. Yok Emine, sadece on tarafi dumduz geliyor, koseler yine torpulu oldugu icin hic sorun olmuyor. Ayni zamanda kirilmalarin en az oldugu tirnak bicimi buymus.

    Dilek, cok haklisin, ben once pahali bir makyaj sungeri kullandim, ama o kadar puruzsuzdu ki baski yerine boyama gibi oldu. En iyisi ucuz ve dandik olanlar.

    YanıtlaSil
  12. freaking awesome! you did the beeeessssttt job!!

    YanıtlaSil
  13. gayet güzel olmuş, eline sağlık, tırnakta sınır tanımıyosun cnm ;)

    YanıtlaSil
  14. Haha, tirnakta sinir tanimam, super oldu :))

    YanıtlaSil