6 Temmuz 2010 Salı

NOTD: Finger Paints Sapphire Shimmer

Please scroll down for English.

Son beş günümü yaza uygun olarak simli bir oje ile geçirdim. Finger Paints'ten Sapphire Shimmer:


Bir kere ojenin adı çok yanıltıcı. Hem safir mavisi olabilmek için çok açık bir renk, hem de adında ışıltılı demesine rağmen içinde pırıltı değil holografik simler var.


Tabi ki kameralar bu rengarenk simleri tam olarak yansıtamadığı için bir de şöyle çektim ki güzelliği görün:


Ojenin tabanı krem değil jelimsi olduğu için tırnaklarım biraz plastikmiş gibi görünüyor. Ama bunun bir de yan etkisi var, her jelatin oje gibi bu da oldukça şeffaf. Dört kat sürdüğüm halde VNL dediğimiz tırnak çizgisi hala meydanda, bakın:


Normalde bu VNL denen olayı pek sevmiyorum ama ojenin hem rengi hem de içindeki holografik simleri pek bir güzel, o yüzden benden geçer not aldı. Bir de bu bana China Glaze'in Atlantis adlı ojesini hatırlatıyor. Daha göstermedim ama o da bunun turkuaz renkli abisi gibi.

Finally I hit Sally’s for the first time and got my first Finger Paints. This is Sapphire Shimmer and what a misleading name it is: The blue is too light to be sapphire and it doesn’t have shimmer, but holographic glitter. The base is a squishy looking jelly, which makes the polish very sheer. This is four coats and you can still see the VNL. I still like it though. Btw, this polish reminds me of ChG Atlantis, which I adore.

5 yorum:

  1. I wore this one layered over a deep blue and loved it. The holo did surprise me; that didn't really show in the bottle at all.

    YanıtlaSil
  2. holographicle isiltili arasindaki fark ne?

    YanıtlaSil
  3. The holo is insane, I am so glad I bumped into this.

    Isiltili ojenin icinde sadece ufak piriltilar var. Holo simli ojelerde ise bu parcaciklar hem daha buyuk, hem de isiga gore rengarenk gozukuyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Halografik ojelere alışınca simliler beni kesmiyor artık :) Mavinin bu tonunu çok beğendim..Şu VNL olayına çok sinir oluyorum ben de, ben süremiyorum sanıyordum ama ojeden kaynaklanıyormuş :)

    YanıtlaSil
  5. Hehe, ama bak bir de bunun gibi holografik simliler var, ortaya karisik :)

    YanıtlaSil