26 Temmuz 2010 Pazartesi

NOTD: Barry M Silver Cascade

Please scroll down for English.

Bugünkü ojem için her zamankinden fazla resim göstereceğim çünkü kendisini pek bir sevdim. Bir İngiliz markası olan Barry M'den Silver Cascade:


Silver Cascade yeşil, mavi, kırmızı ve gümüş rengi simlerden oluşuyor; son iki renk daha baskın olduğu için diğer karışık simli ojelere oranla daha pembe duruyor. Ojenin güneşteki hali ise tam anlamıyla göz alıcı:


Bu tür ojelere göre formülü muhteşem ve opaklığı sağlamak için yalnızca iki kat yetti. Ayrıca çabuk kuruduğu için üstüne bir şey sürmeme gerek kalmadı.


Bu oje bana Flormar 393'ü hatırlattı, o da rengarenk simlerden oluşuyor ama ne yazık ki içindeki simler çok dağınık olduğu için onu yalnızca başka ojelerin üstünde kullanabiliyorum. Güzel bir oje ama, geçen yaz her ojenin üstünde deniyordum.


Tekrar Silver Cascade'e dönecek olursak, kendisi en sevdiğim ojeler listesine balıklama daldı. İmkanınız olursa kaçırmayın. Dayanamadım, son bir resim geliyor:


Hello gorgeous! Barry M Silver Cascade is a green, blue, red and silver glitter bomb. Since the last two colors are dominant, it has a faint pink tint. Here is bottle comparison picture with Amour Rain Glitter, which is more black, and Flormar 393, which is more transparent. The formula is perfect and it is so opaque that I only needed two coats for full coverage. It dried fast so I didn't put on any top coat. I adore this, it is definitely gonna be on my favorites list.

11 yorum:

  1. ayyy bu tam benlikmiş :)internet satışı var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Simdi sitesine baktim, delivery address kisminda Turkey de gozukuyor :)

    YanıtlaSil
  3. Cookkk tatli bir renkmis bu ya. cok begendimm. Barry M'in yesilini simarladim yolda galiba:) Keske bunu da gormus olsaydim:(
    bi dahaki sefer artik:)))

    YanıtlaSil
  4. benim tarzım hiç değil ama beğenen olur tabii

    YanıtlaSil
  5. Ooo super Pelin, nane yesili olani mi aldin? Diger yesilleri de cok tatli, ben de mi bir daha alsam simdi??

    SSB, begenmek ne kelime, ben bayildim walla. Surekli gozum ellerimde :D

    YanıtlaSil
  6. Güzelmiş gerçekten! SEvdim bunu!
    Öyküü, geçen günkü maillerimizi hatırlıyor musun? China Glaze leri ben kazandım biliyorsundur, Zuzu'dan. Ne tesadüf di mi? Ben en çok China Glaze leri sevdiğimi söylerken... :))) Sonunda ben de kullanıcam. :))

    YanıtlaSil
  7. Cok begendim! Siyah bir gece elbisesiyle super olur...

    YanıtlaSil
  8. Tannesi, kalbin temizmis iste :) Gule gule kullan, tam olarak ne kazandin bilemiyorum ama ChG olduktan sonra hepsi harikadir diye tahmin ediyorum.

    tayyi, bu gece test ettim. Elbisem siyah degildi ama los isikta ellerim cok guzel oldu!

    YanıtlaSil
  9. ahaha bu oje bağırıyor gibi ya.. çok karmaşık :) çok güzel.

    YanıtlaSil
  10. Hehe, cok guzel tanimlamissin Nemo, oyle hakkaten :)

    YanıtlaSil