1 Temmuz 2010 Perşembe

NOTD: Avon Jade

Please scroll down for English.

Bugün lafı uzatmayıp hemen ojeme geçiyorum. Amerika'da Jade adı ile geçen Avon:


Buna Türkiye'de Peppermint Leaf denildiğini düşünmüştüm ama renkleri tutmuyormuş, Türkiye'deki oje bundan çok daha koyuymuş. Nasıl şeker bir renktir bu? Eminim aranızda yeşil sevmeyenler bile tatlılığını inkar edemeyecektir. Yalnız dikkat edin, nane yeşili kullanması zor bir renk. Bazı ten renkleriyle çakıştığı için elleri ıstakoz gibi kırmızı gösterebiliyor.


Avon'un yeni formülü de takdir edilesi, iki kat ile muhteşem oldu ama zorlasam tek kat bile yetebilirdi. Ayrıca yassı fırçası da baya kullanışlı, ben çok beğendim. Sonuç olarak hemen Avon temsilcinizle irtibata geçin, ojeleri toplayın. Bana sonra teşekkür edersiniz.

Oh Avon Jade, how do I love thee? Let me count the ways: You have a great color which would make all other minty greens jealous. You have a great formula and even two coats were more than enough. Your flat brush lets me get away with no cleanup. Finally, your bottle is storage-friendly. You make me a very happy girl.

11 yorum:

  1. Very pretty green and looks great on you :)

    YanıtlaSil
  2. TY! I am glad my coloring can pull of minty greens :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle sür Öykü'cüm, eğer bendeki ile aynı formülasyondaysa Konad için çok uygun bu oje. Koyu olan daha sıvı ama bu oldukça yoğun kıvamlı. Stamping için renkli oje bulunca çok mutlu oluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Whoa this looks much better on you than my short lil nubbins! pretty pretty!

    YanıtlaSil
  5. Öykücüm ne kadannn değişik bir renk. Daha önce hiç görmemiştim tırnağında bu rengi. :p İyi ki almışsın canım ya :) Çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. Lol, thanks Jessica!

    Marjo, aynen katiliyorum. Daha once ChG Re-fresh Mint ile denemistim, o da guzel ama daha acik oldugu icin cok yesil gibi durmamisti. Senin yaptigin kurdele baya yesil duruyordu mesela. Koyu olanin daha sivi olmasina uzuldum, bunun formulu cok guzeldi cunku.

    YanıtlaSil
  7. Hehe, dalga gecme ya :P Hani yesil sevmeyenler dedim ya, seni kastediyordum ben.

    YanıtlaSil
  8. Amanın derhal avon satan biri bulunmalı :D çok güzel durmuş öykü.

    YanıtlaSil
  9. Evet evet, hemen bulun, sahane bir oje bu.

    YanıtlaSil
  10. türkiyedeki renk farklı malesef çok daha koyu :(

    YanıtlaSil
  11. Tuh, o zaman ben bu yaziyi duzelteyim, insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Tesekkurler!

    YanıtlaSil