17 Temmuz 2010 Cumartesi

Neye Niyet, Neye Kısmet

Please scroll down for English.

Bu hafta bütün ojelerimi ortaya dökünce sayıyı biraz abarttığımı gördüm ve en azından China Glaze'in sonbahar koleksiyonuna kadar biraz durulayım dedim. Ama artık alt ve üst katlarımı koyacak kutum kalmadığı için, yenilerini almaya Michaels adlı mağazaya gitmem gerekti. Aklımda sadece kutu almak vardı, bakın neler oldu:

Önce yolumun üstünde olan ve bir süredir genişletilmeye çalışılan Bed, Bath and Beyond'daki çalışmaların bittiğini gördüm ve içeri girdim. Yeni yapılan tarafın hepsi koskocaman bir kozmetik bölümüymüş. Hemen koşarak soluğu ojelerin yanında aldım. O da ne? Sally Hansen, Nicole, Color Club, Orly ve Essie. Evet, Essie! Hem de bir raf falan değil, ordu halinde neredeyse bir reyonu kaplar şekildeler. O kadar heyecan yaptım ki anlatamam. İki tane 8 dolarlık Essie kaptım, $5lik indirim kuponum da vardı, hesaplı oldu. Soldan sağa Splash of Grenadine ve Pretty Edgy:
 

Sonra elişi ve hobiler için ıvır zıvır satan  Michaels'a uğradım. Kutuların üçü sadece 5 dolarmış, ben de üç tane mor kucakladım. Gezinirken ressamların kullandığı ucunda sünger olan tahtalar buldum, 16 tanesini 1 dolara satıyorlardı, onları da aldım. Kızlara dağıtırım artık, bu hafta topluca sünger baskısı yaparız. Son olarak kasaya doğru yol alırken Martha Stewart'ın rengarenk yassı simlerinden gördüm. Set biraz pahalıydı ama bende %40lık indirim kuponu olduğundan onları da alıverdim. Bunlardan şahane ev yapımı pullu oje olur diye tahmin ediyorum, umarım ojeyle temas edince renklerini atmazlar. Eğer benden yakın zamanda "yeni frankenlarım" diye bir yazı görmezseniz bilin ki işe yaramamışlar.


Peki, bu simleri aldık da bunları karıştıracak şeffaf oje lazım. Hemen CVS'e girdim, 1 dolarlık dandik Wet n Wild markadan alacaktım ama şansıma o da 50 cente düşmüş. İki şeffaf ve iki renkli oje aldım; renkler Caribbean Frost ve Mauve Frost:


Uzun lafın kısası, klasik bir "kız alışverişi" yaptım, kutu diye çıkıp nelerle döndüm. Kutuları unutmamış olmam bile büyük başarı bence. Beni bir bu güzel havalar, bir de indirimler mahvetti.

When I left the house, my only intention was to buy a storage box from Michaels for my base and top coats and other nail related items. On the way, I realized that the construction on the BBB site was over and I got in. The newly added segment is devoted to cosmetics. Finally! Of course I ran to the nail polish section and found SH, Nicole, CC, Orly and Essie. We don’t have an Ulta in the area so you can guess how happy I was to find Essie. I grabbed two, Splash of Grenadine and Pretty Edgy. Luckily I had my $5 off coupon with me. Afterwards I went to Michaels and grabbed three boxes for $5. I also found painter’s sponges for a really ridiculous price and used my %40 coupon on Martha Stewart leaf glitter set. I hope they won’t bleed in the polish so I can make some cool frankens. But to do so, I needed clear polish. I dropped by CVS to get some cheapo Wet n Wild and they were also on sale for 50 cents. I bought two clears polishes as well as Caribbean Frost and Mauve Frost. In short, it was a typical shopping day; I planned to buy a single item and got back home with more. At least I didn’t forget to buy the box, right?

22 yorum:

  1. essieler yine harika duruyorlar...

    O sünger fırçaların 16 tanesi 1 dolar mı :0

    Ankara'da tanesi 5liraya gördüm.

    Simler Martha stewart sa renklerini atacağını pek sanmam.Güzel olacaklarına eminim =)

    YanıtlaSil
  2. Ahahaha! :)
    Harika!
    Güle güle kullan aldıklarını... Umarım, aldığın kutu sayısına bir tane daha ilave etmeyi unutmamışsındır. :) Malum, aldıklarını nereye koyacaksın, değil mi? :))

    YanıtlaSil
  3. Essie'nin tum reyon harikaydi. Sonra bir arkadasimi goturdum, o da koptu onlari gorunce. Evet, 16 tanesi 1 dolar, saka gibi. Simlere de bakalim, bazilari atti diyor, bazilari hayir, cok guzel oldu diyor. Bu haftasonu denerim belki.

    YanıtlaSil
  4. Tannesi, bir tane kutuya ihtiyacim vardi, iste uc tane aldim. Anca yeter :) Ya niye hep boyle oluyor anlamiyorum, boyle indirim lafini duyunca her seyi unutuyorum.

    YanıtlaSil
  5. huff çok ilginçler, yeni franken'lerim başlıklı post'unu hemen yaz mümkünse! bayıldım o pullara..

    sadık anonim takipçin emine

    YanıtlaSil
  6. Ben de zaten ne zaman Adsiz gorsem bu kesin Emine'dir diyordum :) Tamam, bu haftasonu yapiyorum, cok heyecanli.

    YanıtlaSil
  7. aaa Wet&Wild bizim ordada ben gelmeden indirime girmisti, bende sefaf almistim hala girmediyse yakinda rujlarda indirime gircek, onlarada bakmalisin
    sungerlere de gelince bende bakayim.

    YanıtlaSil
  8. bir daha ben de geleyim, belki seni durdurabilirim :)

    YanıtlaSil
  9. Kalinka, o markadan oje haricinde hic kulllanmamistim. Ama cok ucuzlar hakkaten, insan killaniyor bu kadar ucuza olur mu diye.

    Aslicim, gel de bence bir ise yaramaz, o zaman sen de alirsin :)

    YanıtlaSil
  10. Geçmiş olsun tek diyebileceğim bu :D

    YanıtlaSil
  11. Tesekkur ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  12. kendimi okudum bir an =) sicaklar bastirdi cikamiyorum disari bir ciksam darmadagin edicim =) bu arada bende targette essieleri gorunce cok sasirdim, el degistirince her yerde karsimiza cikmaya basladilar sanirim =)

    YanıtlaSil
  13. Bizim Target cok uzakta, tek basima gidemiyorum, otobus yok. Dondun sen di mi? E hosgeldin tekrar :)

    YanıtlaSil
  14. Alemsin Öykü :)
    Hakikaten merak ettim nasıl olacak. Dene o simleri de haber ver e mi?
    İndirim deyince kendimizi kaybediyoruz.
    Dün gözaltı kapatıcısı almak istedim, girdim bir parfümeriye, bi' baktım Maybelline Express Finish Pearl 1.5$!
    Normalde 5$ burada.
    Tek renk kalmış ve sadece 2 tane.
    Hemen kaptım birini.
    Yanına 2 paket yapıştırma desen, 1 tane dudak parlatıcısı derken al sana gitmiş 15$ :) Güüüüüya kar ettim :) Hahhaa
    Hep zarardayız cicim.
    Öperim ve cikcikli video isterim :)
    Özlettin, hehe :)

    YanıtlaSil
  15. Ben olsam o kalan iki rengi de alirdim :P Cok haklisin walla, hep zarardayiz be Sittirella. Ne olacak sonumuz bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  16. 15$ a 5$ indirim yok 40% indirim kuponlari derken atiyoruz sepete durmadan bir seyler. Bu kuponlar tehlikeli Oykucum;-)) Bath and Beyond a hic ojeye rastlamadim bizimkilere de getirsinler;-)) Martha teyzenin simleri ise yararsa yaz lutfen. Kuponumun suresi gecmeden aliyim ben de;-))

    YanıtlaSil
  17. Evet, insanin almayacagi varsa bile kupon yuzunden aliyor. Walla BBB cok guzel olmus, boyle bir Target ya da Walmart'taki kozmetik bolumu kadar vardi, fiyatlar da baya iyiydi. Ben her hafta ugrarim artik. Tamam, yapicam hemen.

    YanıtlaSil
  18. haha süpermiş ama :) iyi yapmışsın bu sayede bizde bol bol güzel ojeler ve tırnaklar göreceğiz, demekki amerikada da 50 cent 1 dolar gibi rakamlara satılan şeyler var :)

    YanıtlaSil
  19. ah öykü, vah öykü.... ne olacak bu halimiz?
    bu arada lydianın menekşe renginden almışsın bir tane de, gözümden kaçmadı :D

    YanıtlaSil
  20. Cecilia, indirime denk gelirsen daha neler var neler. Hani 4 temmuz indirimi demistim ya, 3 dolara GAP'in polo tshirtlerinden buldum, o derece.

    Lydia, cok guzel bir renk degil mi? Yalniz ben inatla menekse degil diyorum ;)

    YanıtlaSil
  21. valla çok iyi yapmışsın oh, güle güle kullan. sonuçta yeni bir oje ile (ya da birkaç tane:)) bile mutlu oluyoruz ya, harikayız bence biz kızlar.

    YanıtlaSil
  22. Sagol canim, dedigin gibi mutluyum tabi :) Kredi kartlarini oderken nasil olurum bilmiyorum yalniz :P

    YanıtlaSil