13 Temmuz 2010 Salı

Karşılaştırma: Orly Country Club Khaki, Catrice From Dusk to Dawn, Barry M Mushroom, Flormar 413, Sephora by OPI Metro Chic

Please scroll down for English.

Bugün tırnaklarımı boyadım, fotoğraf çekmek için dışarı çıktım ve posta kutumun dolu olduğunu gördüm. Hollanda'dan yeni Catrice ojelerim gelmiş, bunlardan biri karşılaştırma yapacağım ojelere çok yakın olunca iki tırnağı silip onu da ekledim. Önce şişelerimize bakalım; soldan sağa Orly Country Club Khaki, Catrice From Dusk to Dawn, Barry M Mushroom, Flormar 413, Sephora by OPI Metro Chic:


Orly'den Prince Charming adlı açık kahverengi bu karşılaştırma için daha iyi olurdu ama bende onun yerine daha açığı olan CCK var. Diğerlerine çikolatalı süt dersek bu renk cappuccino gibi duruyor. Geri kalan ojeler de ikili olarak birbirlerine çok benziyorlar:


Ojeleri tırnaklarıma ilk resimdeki sıraya uyarak sürdüm. Flormar ve Barry M tek kat, diğerleri ikişer kat:


Flormar 413'e en yakın oje Barry M Mushroom. Mushroom azıcık daha koyu ama çok belli olmuyor. From Dusk to Dawn ve Metro Chic bu ikisine göre daha fazla mor içeriyorlar. Metro Chic, FDTD'den biraz daha açık, ama yine dikkatli incelemezseniz anlamazsınız.


Today I have a taupe comparison for you. Orly Prince Charming would be more suitable for this, but I have the lighter version CCK instead. If the other polishes look like chocolate milk, it should remind you of cappuccino. Flormar 413 and Barry M Mushroom are very similar, but Mushroom is a bit darker. Catrice FDTD and $OPI Metro Chic have more purple in them compared to these two. Metro Chic is a bit lighter than FDTD but it is not noticeable. Btw, Flormar and Barry M are one coat, others are two.

4 yorum:

  1. çok hoşuma gitti bende de bugün flormar 79 var buda sütlü kahve rengi gibi bluetooth yanımda olsaydı bloğuma koyacaktım resimleri ama:) şişedeki resiminde farklı çıkmış olsada tırnakdaki duruşundaki renk olarak flormarı daha çok beğendim. 413 dü dimi numarası hemen araştıralım ve edinelim:)
    sevgiler
    yıldız

    YanıtlaSil
  2. Aaa bende de 79 yok ama :P Not ettim, geldigimde alayim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. o ha bu renk çok süper bişi :) gri arıyordum falan hep, ama bu idare etti şimdilik.. golden rose'un var bi tane bu rengi ama numarasını söleyemiyorum yanımda yok şimdi ://

    en güzeli serçe parmakta duran..
    flormarınki de iyi görünüyor, gidiim alıyım ben onu :)

    emine

    YanıtlaSil
  4. Super, degil mi? Golden Rose'unkunu eve gidince yazar misin, merak ettim. Sercedeki Orly'nin en sevilen renklerinden biri, adi da sirin.

    YanıtlaSil