9 Temmuz 2010 Cuma

2010 Sonbahar Koleksiyonları 1. Bölüm

A more detailed (and better!) summary of the upcoming collections is available at lacquerized.

Daha yazın ortasındayız ama oje firmaları sonbahar koleksiyonlarını çıkarmaya başladılar bile. Bir kaç yazı ile hepsini anca tanıtırım, ama bugün en sevdiğim markalarla başlamak istiyorum. Tabi ki ilk markamız China Glaze. Vintage Vixen adını verdikleri 12 parçalık seri, ışıltılı ve folyo ojelerden oluşuyor.


Sonbahar için çok ideal renkleri var, ben şimdilik üç tanesini istiyorum ama sanki daha çok alırmışım gibi geliyor. Bu koleksiyon önümüzdeki hafta mağazalarda olacak.


Bu tanıtım resmindeki Classic Camel adlı sarı ojeyi China Glaze'in facebook hesabında tırnakta gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Benim "kulak kiri", arkadaşım Aslı'nın "ishal" olarak tanımladığı bu rengi sürmek cesaret ister bence. İşte o resim:
 

Bak yine bir tuhaf oldum. Neyse, şimdi China Glaze'in promosyonuna daha bu hafta başladığı Cadılar Bayramı koleksiyonuna geçelim. Bu koleksiyona Awakening adını vermişler ve birbirinden güzel üç simli ojeden oluşuyor. Hepsi harika, garip yeşili bile beğendim ben. Tabi bunların piyasaya çıkması için daha bir kaç ay beklemem gerekiyor.
 

Orly ise sonbaharda bizim için çok acayip şeyler planlıyor. Cosmic FX adını verdikleri 6 ojelik koleksiyonun tanıtımı o kadar heyecan verici ki piyasaya çıkış tarihi olan Eylül'e kadar nasıl beklerim bilmiyorum: Yeni formüllerinde doğal kaya mineralleri, kristaller ve cam parçaçıkları kullanmışlar, tırnaklarımız daha önce hiç olmadığı kadar ışıldayacakmış. Kulağa çok fantastik geliyor, değil mi? Bu koleksiyon Amerika ile aynı tarihlerde Türkiye'deki eczanelerde de yerine alacak, siz de hazırlıklı olun.
 

8 yorum:

  1. Orly'ninkiler muhteşem görünüyor. Özellikle de soldan baştaki ve sağdan 3. renk! O kadar derin ki, okyanusun diplerindeki tonlardan esinlenilmiş gibi...
    Soldan 3. renk lacivert mi, ben mi öyle görüyorum? Eğer öyle ise, o da harika!!!

    YanıtlaSil
  2. Aynen, ben de simdilik o iki renge bayildim, digerleri icin daha cok promo resmi bekliyorum. 3. ve sondaki ojeler aslinda mor, biri pembe digeri yesil isiltili olacakmis.

    YanıtlaSil
  3. I-ıh, pembe simli olandan pek ümitli değilim ama yeşil simlisi harika olabilir. Pembe ve morun, birbirini boğabilme ihtimali var bence. :)
    Ayy, hele şu açık renk olan, hani yeşil midir, mavi midir nedir, o bir gelse de görsek! :)))

    YanıtlaSil
  4. Evet, cok merak ediyorum ben de onu, tavuskuslarini andiriyor bence :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel di mi ya :D Awakening'in resimlerini gördün mü? Hepsi muhteşem duruyor! :) Çok sevdim bu koleksiyonu :)

    YanıtlaSil
  6. Gordum tabi, ucu de birbirinden guzel. Yalniz yesil icin "baby poo" demisler, cok guldum :P Kendime alirken sana da alayim bu seti o zaman. Ya da sen gelmiyor musun artik?

    YanıtlaSil
  7. blogunuzu bu sayfaya kadar inceledim çok güzel tavsiyelriniz ve güzel bir blogunuz var:))) yalnız bu yazınızda tırnaklarınızın kesimi ve şekli daha hoş duruyor. önceki görsellerinizde gördüğüm tırnaklarınız bana çok uzun gibi gelmişti:))) naçizane belirtmek istedim :)))

    YanıtlaSil
  8. ZED, yazida dedigim gibi o resim ChG'in facebook sayfasindan alinti, benim degil yani.

    YanıtlaSil