22 Nisan 2010 Perşembe

NOTD: China Glaze Shower Together

Bugün “Dünya günü”. Hiç çevremizi koruyalım gibi didaktik konulara girmeyip günün anlam ve önemine uygun manikürüme geçiyorum. China Glaze’in 2008 baharı için piyasaya sürdüğü ecollection adlı serisinin teması zaten “Yeşili sevelim, yaşasın dünya" idi. Bu 6 parçalık koleksiyonun en sevdiğim yanı, ojelerin Güneş Enerjisi, Geri Dönüşüm gibi konsepte uygun isimlerinin olmasıydı. Ben iki tanesini aldım, bugün tırnaklarımdaki renk Shower Together:


Evet, “Suyu boşa harcamayalım, beraber duş alalım” diyor bu oje. Adı gibi rengi de ilginç zaten. Yabancılar buna teal diyorlar, baktım biz de öyle diyormuşuz. Tek sorun, bu koleksiyon China Glaze’in B3F formülüne geçtiği sırada çıktığı ve firma bu sırada yeni formülü henüz tutturamamış olduğu için biraz cıvık olması. İki katla düzeliyor ama.


Böyle belli bir teması olan koleksiyonları çok seviyorum. Mesela Orly’nin Once Upon a Time adlı masal temalı koleksiyonu çıktığında da çok mutlu olmuştum.

4 yorum:

  1. Her gün yeni bir oje mi sürüyorsun? Ben üşenirdim valla. Bir de doyamazdım elimdeki renge hemen :D Güzell her zaman ki gibi

    YanıtlaSil
  2. Ama bir de soyle dusun: Daha denemeyi bekleyen onlarca ojen olsa, hemen elindeki rengi degistirmek ve yenilerini surmek istemez miydin?

    YanıtlaSil
  3. Hımm o da var elbette ama ben kedim çok kötü sürüyorum. Sana baka baka öğreneceğim kesin :) Oje severim ama senin kadar değil orası kesin :)

    YanıtlaSil
  4. Tabi canim, insan sure sure alisiyor. Sonra bir bakmissin 10 dakikada islem tamam. Zaten guzel surmeye baslayinca ve bana takilmaya devam ettikce sende de oje takintisi baslar. Azimliyim.

    YanıtlaSil