28 Nisan 2010 Çarşamba

Dell-OPI İşbirliği

Yine bilgisayarım bozuldu. Niye sürekli benimki bozuluyor bilmiyorum ama yok ekran kartı, yok klavyesi, pili derken adını “Dell guy” koyduğum amca bir kaç ayda bir eve tamire geliyor. Lafı burdan hemen ojelere getiriyorum:

Dell, Amerika’nın en ünlü oje markası olan OPI ile anlaşıp bu markanın çeşitli ojelerine uygun renkte laptoplar üretmeye başladı. Eğer siz de benim gibi tırnakları kıyafete uydurmaktan çok kıyafeti tırnaklara uydurma aşamasına geldiyseniz, bilgisayarı ojelere uydurmak gibi bir olasılıkta gözleriniz yaşarabilir.

Hong Kong koleksiyonundan bir renk isterseniz Jade is the New Black verelim:


Tarz istiyorum, köstebek derisi rengi olsun derseniz You Don't Know Jacques! var:


Pembeden vazgeçmem derseniz Comet Loves Cupid alın:

Photo Credits: Dell's Official Flickr

Benim de eskiyen laptopımı değiştirme zamanım geldi; tabi ki dişi bir varlık olarak teknik özelliklerden önce hangi rengi seçsem diye düşünüyorum. Şimdilik Suzi Says Feng Shui hoşuma gidiyor, hem şu anki kırmızı bilgisayarımdan sonra daha sakin bir renk olur. Bu adresten diğer seçeneklere göz atabilirsiniz.

5 yorum:

  1. apple al kurtul canim, format bile attirmana gerek yok. hem apple'in da shell'leri renkli :).
    birde china glaze for audrey'i denedin mi? benim kafamda onunla ilgili sorular var. gerci zuzuya da sordum. korkma al gitsin dedi ama son china glaze alis verisimden sonra tirsiorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben bu haberi bir yerde daha okumuştum ve kırmızıya yine bitmiştim. Şahaneeee

    YanıtlaSil
  3. Kalinka, ben Apple karsiti bir insanim, ipodum bile yok :P
    For Audrey herkesin sahip olmasi gereken klasik bir oje, renk tek kelime ile muhtesem. Yalniz piyasaya cikisi tam ChG'in B3F olmasina denk geldigi icin formulu rezalet. O kadar civik ki kenarlara bulasiyor, firca izi kaliyor, uc katla anca idare ediyor. Belki yeni uretimleri daha iyidir, bilemiyorum. Yine de renk icin alinabilir.

    Joey, karar veremiyorum, hepsi birbirinden guzel :)

    YanıtlaSil
  4. aa nie apple karsitisin? kotu bisey mi yapmislar? kanser falan mi yapio?

    malum bildigin gibi ben daha yeni yeni tirnak yemeyi birakip oje surdugum icin daha cok zorlaniorum. bu arada soledimmi bilmiorum sally 30 saniyede kurutan poshe aldim, o yana bu yana bulasmadan kuruo. tavsiyen icin saol. neyse, simdi soruorum for audrey'nin mubadilini ararken l'oreal waters edge gordum rite aid'de, sen ne dusunuosun? sence mubadili midir?

    YanıtlaSil
  5. ha kotu bir sey yaptiklari yok, markanin simgesel durusunu sevmiyorum ben :P

    bak simdi cok kiskandim seni, iki haftadir surekli CVS'e gidip L'oreal'in yeni serisini ariyordum ben, daha gelmedi buralara. O dedigin renk, Essie Greenport'un aynisi, For Audrey'nin daha yesil rengi. Ama Orly bulursan (Ulta, Sally's, hatta CVS'te var) Gumdrop adli ojesine bak, o For Audrey'nin aynisi iste.

    YanıtlaSil