4 Nisan 2010 Pazar

Richmond Alışverişlerim

Daha önce internette tanıştığım Amerikalı bir kızdan bahsetmiştim. Dün onunla sabahtan buluştuk, üşenmeden başka bir şehre gidip oje alışverişi yaptık. İlk durağımız Five Below idi. Burda bulduğum bütün Funky Fingers ojeleri topladım. Önce Alice Harikalar Diyarından esinlenilmiş Wonderland koleksiyonuna göz atın; soldan sağa White Queen, Mad Hatter, Off with Their Heads, Cheshire, Alice:


Bunlar da neon koleksiyonunun tamamı; Limelight, Yell-oh!, Electric Sunşet, Punch, Screaming Fushia, Power Play, 220 Volts:


Funky Fingers, Color Club’ı üreten firmada yapıldığı için bu neon koleksiyonu aynen o markada da var. Mesela resimdeki sarı neon oje Color Club’da “Almost Famous”, mavi olan “Chelsea Girl” adıyla geçiyor. Yani bu ojeleri beğendiyseniz, Transdesign’ın Color Club sayfasında aynılarını bulup Türkiye’ye sipariş verebilirsiniz.

Five Below’dan bu kadar Funky Fingers almışken şu güzelleri geride bırakmaz olmazdı; soldan sağa Hyper, Bella's Boy, Moonwalk, Under Mistetoe, Bourbon St:


Özellikle ilk iki simli ojeye bayıldım, bakın:


Son olarak tırnaklarıma incecik fırçalarla desen çizmek istersem lazım olur diyerek Color Club’ın Art Club koleksiyonundan üç oje aldım. İsimleri oldukça sıkıcı; Fine Silver Glitter, Red, Black:


Five Below’dan sonra soluğu Ulta’da aldık. Daha yeni buranın internet mağazasından sipariş verdiğim için alacak yeni bir şey bulamadım, bir tek Sally Hansen’in yeni ojelerini kaptım. Xtreme Wear serisinden Pacific Blue ve Caribbean Coral ile Insta-Dri serisinden Spring Green:


Özellikle yeşil ojeyi uzun zamandır arıyordum, bulduğuma çok sevindim. Öğle yemeğinden sonraki durak ise Hot Topic’ti. Burdan sadece bir tane nane yeşili oje aldım, ama şişenin güzelliğine bir bakar mısınız?


Bir arkadaşım Claire’s görürsem renk değiştiren ojelerin pembesinden istemişti, şansıma bir tek o kalmış zaten, onu da kaptım. Bu kadar oje alışverişinden sonra H&M, VS gibi mağazalara da girdik ama konumuzu dağıtmayalım diye ordan aldıklarımı göstermiyorum. Sonuçta yorgun ama mutlu bir şekilde şehrimize geri döndük. İkimiz de çok eğlendik ama bütçe açığımızı kapatana kadar bir daha böyle alışverişe çıkmama kararı aldık.

Başarılı bir cumartesi olmuş, değil mi?

14 yorum:

  1. Delisin sen sırf oje için başka şehre mi gitin? :=) Cidden bir oje bağımlısıyla karşı karşıyayız :)

    YanıtlaSil
  2. :)) Dusun artik, Five Below'u bizim buraya acsalar halim ne olur..

    YanıtlaSil
  3. funky fingers ojelerin her biri birbirinden güzel, simlilere de bayıldım, ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  4. Sagol Marjo, yalniz simdi hangisinden surmeye baslayim, bir turlu karar veremiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Cheshire ve neonlara bittim...simlilere zaten hayran olmamak elde değil..cabuk sür bekliyoruz :)))

    YanıtlaSil
  6. UUuuuffff I'm loving the neons! Can't wait for you to swatch them!!!!

    YanıtlaSil
  7. bence başarılı bi cumartesi olmuş.. açık olmuş ama ganimetlerde bir hayli güzell. hepsine hayran kaldım..

    YanıtlaSil
  8. nilgun, ben de en cok dediklerini sevdim ama bunlarin hepsini surene kadar sonbahar gelecek.

    Laquerista, do you have any swatch requests? Whic one I should wear first?

    celebi74, dedigin gibi hepsi ganimet bunlarin :)

    YanıtlaSil
  9. Off neonlar çok tatlıı :) China Glaze'in kaleydeskop olanları varmış sanırım. Onlardan aldın mı diyecektim? Hoş bu aralar daha fazla masrafa girmesen iyi olur :D

    YanıtlaSil
  10. angel, o koleksiyon gecen yaz cok modaydi, ben de iki tanesini almistim, mavi ve yesil olanlari. Yazdim bir kenara, yakinda onu da surer gosteririm ama ne zaman sira gelir bilemiyorum artik :P

    YanıtlaSil
  11. You are going to love Pacific Blue, its is so pretty on the nail!

    YanıtlaSil
  12. I also own ChG Secret Periwinkle and Maybelline Pie in the Sky, plus I really want the new Essie blue. I love that shade of blue :)

    YanıtlaSil
  13. nerede yaşıyosun yani richmond nerede?

    YanıtlaSil