7 Nisan 2010 Çarşamba

NOTD: Zoya Trixie

Yarın akşam Sertab Erener ve Demir Demirkan Washington DC’ye konsere geliyorlar. E onlar gelir de ben gidemez miyim? Giderim tabi. Hatta bugünden tırnaklarım konserde göz alıcı dursun diye koleksiyonumdaki en güzel Zoya ojemi bile sürdüm. Adı Trixie, Extreme koleksiyonundan:


Tek kat sürdüm, kurusun diye yine Poshe ile manikürümü tamamladım.


Bu gümüş rengi ojenin en çok sevdiğim yanı, metalik folyo görünümü. Bu ojeyi kullandıkça kendimi Lady Deathstrike gibi hissediyorum.

Photo Credit: Comicvine

Gümüş folyo olarak piyasaya ilk çıkan oje bu. Daha sonra Sally Hansen, Xtreme Wear serisinde Caleb City adlı bir taklit çıkardı; Zuzu’da bunun resmi var. Orly’nin de baharda piyasaya sürdüğü Foil FX serisindeki Shine adlı oje de bir başka kopya. Yani bu üçünden birine sahipseniz diğerlerini almaya hiç gerek yok. Aralarında en ucuzu Sally Hansen’inki, ama aşırı kimyasal kokusundan ben çok rahatsız oldum. Zoya yurtdışına koli gönderiyor mu bilemiyorum, o yüzden sanırım Türkiye’dekiler için en rahat ulaşılabilen oje Orly’ninki. Transdesign’dan alabilirsiniz.

6 yorum:

  1. cok heyecanli, ben ne sursem acaba :)

    YanıtlaSil
  2. Demir'in begenecegi bir sey sur bence :)

    YanıtlaSil
  3. Awaken :)), yoksa Hi-Tek mi??

    YanıtlaSil
  4. Hi-tek! Ustune de simli oje :)

    YanıtlaSil
  5. ya buna çok benzer bir oje buldum dün, üstüne simle süreyim diye düşünmüştüm, akşam hemen bir post hazırlayayım bakalım benzeyecek mi :)))

    YanıtlaSil
  6. Ben dayanamadim, bunun da ustune simli oje surdum nilgun :)

    YanıtlaSil