9 Nisan 2010 Cuma

NOTD: Zoya Trixie + China Glaze Nova

Konserimize gittik, geldik. Organizasyon tam anlamıyla Türk işiydi. Geç başladı, mikrofonlar çalışmadı, elektrik sorunu çıktı vs. En azından konser alanı küçük bir bar olduğu için Sertab ile Demir sadece bir metre ötemizdeydiler, yakından inceleme fırsatı bulduk.

Dün tabi ki gümüş rengi folyo ojem bile bana yetmedi, üstüne bir de sim sürdüm. Seçtiğim oje, China Glaze’in geçen kış piyasaya sürdüğü tam elli parçalık Specialty koleksiyonunun en sevilen parçalarından biri olan Nova:


İki kat sürdüm. Düzensiz yüzeyler beni rahatsız etmediği için üstüne cila da çekmedim. Holografik simlere bir de şu halde bakın:


Gölgede ise şöyle duruyor:


Bu manikürüme “disko topu” adını taktım. 80lerde yapılmış Türk filmlerinde baya bir gözükürdü kendileri.

Photo Credit: ehow

Bu da bonus fotoğraf. Çok yakışıyorlar, değil mi?
 

6 yorum:

  1. cok hoslardi coook :)).

    YanıtlaSil
  2. SLM GUMUS RENKLI OJENE BAYILMISTIM AMA USTUNE SIM SURUNCE ICIM GITTI BU IKI OJEYI NERDE BULABILIRIM SANIRIM RUYALARIMA GIRECEK:)

    YanıtlaSil
  3. Ben ChG'i transdesign'dan, Zoya'yi kendi sitesinden aliyorum. Sag tarafta linklerini verdim. Eger Zoya Turkiye'ye siparis vermiyorsa, onun yerine dedigim Orly'yi de transdesign'da bulabilirsin. Cok guvenilir bir yer, tavsiye ederim.
    Ha bir de bu simli ojeye bakarken Atlastis'e de goz at, o da boyle simli ve turkuaz. Muhtesem bir oje.

    YanıtlaSil
  4. amanın ya bu transdesign nasıl bır yer delırdım resmen sıparıs verdım bıle:) cok tesekkur ederım zaten oje delısıyım bu sıte manyak ettı benı:)

    YanıtlaSil
  5. Oyle, evet :) Neler aldin peki?

    YanıtlaSil