29 Nisan 2010 Perşembe

NOTD: Essence What do You Think?

Chanel’in Jade ve Particuliere’den sonra sanırım en popüler ojesi Orange Fizz’dir. Zaten herkesin rahatlıkla kullanabileceği şeftali rengi bu krem oje, diğer ikisinden daha geniş kitlelere hitap ediyor.


Ben tabi ki yine buna uzaktan bakıp iç geçirirken bu rengin başka bir markada birebir kopyası bulundu; işte karşınızda Essense What do You Think?:


İki kat sürdüm ojeyi, üstte yine Poshe var. Bu markayı ilk deneyişim olduğu için formülü hakkında bir bilgim yoktu; ama tek kelime ile mükemmelmiş, sıcak ekmeğe yağ sürmek gibi oldu deneyimim.


Essence bir Alman markası. Hani siz “Ama biz bunları Türkiye’de bulamıyoruz” diye üzülüyorsunuz ya, ben de ne zaman Essence resimleri görsem ah çekiyordum. Sağolsun, Ulta adlı kozmetik zinciri bu markayı ithal etmeye başladı, ben de hemen saldırdım. Bu ojeler küçük boy, ama fırçaları kendilerinden beklenmeyecek kadar güzel. Üstelik bunlar Amerika’da sadece 1 dolar; ki anladığım kadarıyla Avrupa’da daha pahalıya satılıyorlar. Aramızda Almanya’da yaşayanlar da var, beni bu konuda aydınlatırlarsa çok sevinirim.

9 yorum:

  1. heyyoo Almanya'da bir arkadaşım var,sorup duruyordu ne gönderiyim diye..henüz oje manyağı olduğumdan haberi yok ama artık olacak :))))))))

    YanıtlaSil
  2. vallahi hic bir fark yok :) Cok yakismis sana da tam yaz geldi :)

    YanıtlaSil
  3. Chanel deyince kesin zuzu'da vardir demistim, ama bu rengi goremedim blogunda. Cok sekermis hakkaten.

    Nilgun, arkadasa selamlar, bana da gondersin :P Saka bir yana, kesinlikle tavsiye ederim, ben bayildim bu ojelere. Ama daha once gosterdigim oje ciftleri buraya gelmedi, kivraniyorum alamadim diye. Unutmadan, Essence'in da konad seti var, onu da yollasin :)

    YanıtlaSil
  4. Almanyada bu essence ojenin fiyati 1,25 €, yani yaklasik olarak 1,50 $ sanirim.
    Bendede bir kac tane essence marka oje var, ama genelde tirnakuclarinda cok cabuk catliyor ve dökülüyor.

    YanıtlaSil
  5. Ya tuh, demek dokuluyor. Bakalim bende ne kadar kalacaklar. Ayrica bir Alman markasini burda sizden daha ucuza aliyor olabilmek cok ilginc.

    YanıtlaSil
  6. bencede cok guzel renk, bende cogunlula essence kullaniyorum, en guzel renk: Lime up (39)

    YanıtlaSil
  7. Keske Avrupa'da satilan butun renklerini getirseler ama elimizdekiler de guzel neyse ki.

    YanıtlaSil
  8. Essense oje İsviçre'de daha pahalı. Tanesi 5,50 Frank kadardı ki bu da 6 liradan biraz fazla olmalı. Ben satın almadım ama denemiştim, sürerken cidden harika.

    YanıtlaSil
  9. Normal boy olsa hadi neyse diyecegim ama ufaklar bir de.

    YanıtlaSil