2 Nisan 2010 Cuma

NOTD: Claire's Innocent/Daring

Size daha önce Claire’s marka renk değiştiren ojelerden bahsetmiştim. St. Patrick günü için aldığım yeşilden o kadar memnun kaldım ki bir kez daha gidip bütün koleksiyonu topladım. Soldan sağa isimler Funky/Fabulous, Confident/Peaceful, Wild/Calm, Earthy/Happy, Innocent/Daring:


Bugün griden turuncuya dönen Innocent/Daring adlı kremi denedim. İki kat yeterdi ama oje tırnağıma değer değmez renk değiştirdiği için çok eğlendim, o yüzden bir kat daha sürdüm. Oje soğuk suyla elimi yıkadığımda gri gözüküyor:




Resimdeki su damlasını görmezden gelin. Sıcak suya sokulmuş hali ise şöyle:




Oda sıcaklığında tırnaklarımın uçları gri, geri kalanı turuncu gözüküyor.




Sanırım şimdiye kadar gördüğüm en ilginç oje bu olmalı. Hadi yeşille sarı ya da mor ile pembe birbirlerine yakın renkler, değişmeleri kolay, ama bir oje griden turuncuya nasıl dönebilir aklım almıyor.

15 yorum:

  1. gercekten super bir ojeymis bu. Claire'sin runlerini herzaman cok ilginc ve hos bulmusumdur zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel,ama ben satışını bulamadım :(

    YanıtlaSil
  3. Ezgi, Claire's bana hep disardan tween yas grubuna yonelik gelmisti ama artik ben de cok seviyorum.

    j.d. imza kampanyasi falan baslatalim o zaman :) Ama Turkiye'deki Claireslerde satilan ojeler de cok guzel, dondugumde onlari da toplayacagim.

    YanıtlaSil
  4. Bu oje cok sahane bir sey. Ben almanyada yasiyorum. Burada bu ojeleri bulabilirim insallah.

    YanıtlaSil
  5. Asli, belki ebay'de vardir, onu denedin mi?

    Laila, selam :) Avrupa'daki Claire's magazalari Turkiye'de uretilen ojeleri satiyor, bunlar yok sanirim. Ama sizde de mesela P2 var, ben de onlari alamiyorum mesela :/

    YanıtlaSil
  6. ya öykücüğüm bu ojeler çok güzel ama yaa :) ellerine sağlık. acaba bana alıp gönderebilir misin ? biliyorum oldukça zahmetli ama olmaz dersen sorun değil.

    YanıtlaSil
  7. zivizivi, simdi yeni alisveristen dondum. Bunlarin bir tek pembesinden kalmis, ben de blog odulu yapmak icin onu almistim, onu bekle.

    YanıtlaSil
  8. Malesef hakli ciktin, burada o ojelerden yok :(
    Cok üzgünüm. Evet burada P2 var. Bu marka ojeler cok güzel ama Claire's inkinler siradisi. Bende bekliyorum bakalim.

    YanıtlaSil
  9. Claire'sinkilerin siradisi olmasina katiliyorum, ben hic boyle oje gormemistim ama bunlar kapis kapis gittigine gore diger markalar da yakin zamanda bunlardan uretir diye dusunuyorum. Mesela Chanel Jade moda olunca herkes bir anda nane yesili yapti ya.

    YanıtlaSil
  10. Ben de bu ojelere Sm sayesinde sahip oldum.Uzerine hic birsey surmuyorum ayni gun soyulma yapiyor bende.Mreak ettim sende de ayni sorun var mi?

    YanıtlaSil
  11. Selam serrose, bu soruyu yesilini sorunce de almistim. Ben bunun ustune Poshe kullandim, 2 gun soyulmaksizin tirnaklarimda kaldi. Hatta uclarinda asinma bile olmadi, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  12. Meraba Öykücüm ben türkiye istanbulda yaşıyorum sanırım istanbulda claire's şubesi yok nerden bulabilirim çok beğendim !!! ve bide şu nane yeşilinin türkiyede güzel bi tonunu da bulamadım :| ne önerirsin hot topic internetten satış yapıyomu ?

    YanıtlaSil
  13. Selam Adsiz! Nane yesilini Avon'dan alabilirsin, blogta yazdim o oje hakkinda. Hem rengi guzel, hem de formulu, tavsiye ederim. Claire's icin bana bir email at.

    YanıtlaSil
  14. bu konusmalara sonradan katıldım ama TR de claire's lerde renk değiştiren oje var mı?

    YanıtlaSil
  15. Ne yazik ki yok, sadece Amerika'da var bunlar.

    YanıtlaSil