11 Nisan 2010 Pazar

NOTD: China Glaze Kaleidoscope Him Out

Angel, China Glaze’in Kaleidoscope koleksiyonundan ojem olup olmadığı sormuştu. Olmaz mı? Bu seriden iki ojem var ve benim için çok özeller: Bunlar benim ilk holografiklerim, aynı zamanda ilk China Glaze marka ojelerim. Hatta oje çılgınlığımın tavan yapmasına neden olan ciciler de bunlar sayılır. Bugün Kaleidoscope Him Out adlı mavi olanı sürdüm, şu güzelliğe bakın:


Dediğim kadar varmış, değil mi? İki kat sürdüğüm bu oje, çok çabuk kuruduğu için üste cila istemiyor. Zaten cila bu ışık efektini azalttığı için bu tür ojelerde çok tercih edilen bir şey değil.


12 parçadan oluşan bu holografik koleksiyon 2008'de piyasaya çıktığı için artık çok bulunmuyor, ama bu tür ışık oyunlu ojeleri beğendiyseniz Milani bu sene yeni bir seri çıkardı, adı 3D. Daha önce iki şişe resmi göstermiştim, nerden bulabileceğiniz de orda yazıyor.

6 yorum:

  1. Seni her okuduğumda dışarı çıkıp oje almak istiyorum. Çok şükür bunlardan yok burada en azınan küçük parfümerilerde. Yoksa bir servet harcamaya meyilliyim :D

    YanıtlaSil
  2. Hehe, bence sen simdi bir liste yapmaya basla, sonra internetten yukluce bir alisveris yaparsin. Pisman olmayacaksin :P

    YanıtlaSil
  3. ay deli olucam...bu muhteşem birşey...benim liste uzayıp gidiyor..çok fena çoook :))

    YanıtlaSil
  4. Bence listenin basina bunu al Nilgun, gercekte fotograftan daha da guzel, dusun artik.

    YanıtlaSil
  5. harika bir şey bu!!! bayıldım resmen. eline sağlık canım. bu bende olsa bütün gün ellerime bakardım vallahi :D

    YanıtlaSil
  6. Aynen, surekli elimi oynatip isigin ojeyi nasil degistirdigine bakiyorum ben de. Cok super bu holografik ojeler.

    YanıtlaSil