13 Nisan 2010 Salı

NOTD: American Apparel Mount Royal + Inglot 205

Kızlar, bence bugünkü resimlere geçmeden bir yere oturun, elinizde sıcak içecekler varsa bir yere bırakın. Hazır mısınız? Bugün, alıp da bir türlü sürmeye vakit bulamadığım ojelerden denemeye devam ediyorum. Dünkü koyu mavi manikürümün üstüne yakışacağını düşündüğüm Inglot marka pullu (flakey) 205 numarayı bir kat sürdüm, bakın ne oldu:


Muhteşem, değil mi? Gözlerimi tırnaklarımdan alamıyorum. Bir kat sürdüğüm bu ojedeki pullar ışığın geliş açısına göre yeşilden altın ve bronz renklerine dönüşüyor. Gölgede şöyle gözüküyor:


Okuldaki florasan ışık altında daha da güzel gözüküyor tırnaklarım:


Neyse ki bunları çekerken kimseye yakalanmadım.


Ben bu pullu ojelere tek kelime ile bayıldım. Sim kadar göz alıcı, ama ondan daha sofistike duruyorlar. Inglot, Amerika’da bir tek New York’ta satılıyor ama Türkiye’de bir sürü kentte mevcut, iyisiniz yani.

9 yorum:

  1. yeni bir teorim var..Oje zayıflatır!!! Gerçekten, çünkü bütün gün bu şahane ojelere bakıp bakıp alışverişe koşuyorum, akşam eve gidince litrelik aseton şişem, pamuklarım ve ojelerimle sürekli sürüp duruyorum..Bozulmasınlar diye saatlerce ellerimi biryere sürmüyorum...TV karşısında atıştırmaktan kurtuldum :)))

    YanıtlaSil
  2. Nilgun, o teori benim gibi alisverislerini genelde internetten yapan ve cabuk kurutucu ust kat kullananlarda ise yaramiyor; ama ben de yakinda oje almaktan yemege para bulamayabilirim bak :P

    Thanks Elizabeth, it reminds me of fish scales, in a good way :)

    YanıtlaSil
  3. Muhteşem olmuş bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. yasasin, begenen biri daha cikti :)

    YanıtlaSil
  5. Süper süper süper, bu görüntüyü beğenmemek imkansız!!

    YanıtlaSil
  6. Git bence de, 205 is a must-have :)

    YanıtlaSil