24 Nisan 2010 Cumartesi

2010 Yaz Koleksiyonları 2. Bölüm

OPI’ın daha önce bahsettiğim Shrek Forever After koleksiyonu yeni piyasaya çıktı. Markanın 2010 yazı için başka planları da var, ama ikisi ışıltılılı ikisi krem ojeden oluşan Summer Flutter adlı bu koleksiyon benim hiç de ilgimi çekmedi:


Aynı şekilde, üç parçalık Les Pop-Up de Chanel serisi de beni hayal kırıklığına uğrattı:

Photo Credit: Sheer Luxe

Tamam, renklere bir sözüm yok, şekerler, ama ortada yeni bir şey yok ki. Mesela koleksiyonun en göze batan mavi ojesi bile China Glaze’in popüler renklerinden biri olan For Audrey’nin aynısı.

Chanel yaz sezonu için bir de Limited Edition bir koleksiyon çıkarttı. Noir et Or adlı bu koleksiyon o kadar sınırlı sayıda üretilmiş ki kapanın elinde kaldı desem yeridir. Ama ben bu kadar heyecanın sadece Chanel isminden kaynaklandığını düşünüyorum, bakın:


Mat siyah oje, çoğu insana yakışmayacak bir altın rengi ve tek başına bir şeye benzemeyen altın simli oje. Tamam, simli ojelere karşı bir zaafım olduğunu biliyorsunuz ama bu ojenin de neredeyse aynısını cherryculture’dan 3 dolara alabilirsiniz; ojenin adı LA Girls Electric Guitar.

MAC ise yine minimal davranıp sadece iki ojeden oluşan Pret-a-Papier adlı bir koleksiyon sunuyor. Renkler güzel ama tahminimce benim yerime koyu tenli kadınlarda daha güzel durur.

Photo Credit: House of Pretty

Brown Bag adlı soldaki sütlü kahve tonu Flormar’ın Supermatte serisindeki M105 numaralı ojeye, diğer folyo ojeyi ise yine Flormar’ın Supershine serisindeki 07 numaraya benzettim. Bakın:


OPI, Chanel, MAC derken benim kalbimin daha hızlı çarpmasını sağlayan tek koleksiyon Alman markası Essence’dan geldi. “Krem oje + Ona uygun sim” formülüyle dört tane oje çifti çıkartmışlar, tahmin edersiniz ki resmen dibim düştü:

Photo Credit: Nihrida

İşin güzel yanı, ojelere ünlü çiftlerin isimlerini vermişler: Thelma&Louise, Romeo&Juiet, Bonnie&Clyde, Mr. Big&Carrie, Jude Law&Öykü. Tamam, bu sonuncusunu ben ekledim ama güzel olmaz mıydı? Olurdu tabi.

2 yorum:

  1. Evet, essence ojeleri cok güzel. Ben sadece gümüs rengindeki ojeleri kapa bildim. Malesef digerleri kalmamisti.

    YanıtlaSil
  2. En azindan birini alabilmissin, Essence Amerika'ya daha yeni geldi, o yuzden bunlar daha yok burda. Tadini cikart!

    YanıtlaSil