12 Aralık 2010 Pazar

NOTD: China Glaze Mummy May I

This one is from the Awakening collection for 2010 Halloween. In theory this is fuchsia glitter in a very dark purple base, but it looks extremely dark on me, almost blackish. It is two coats and the formula was manageable, but I had chips within the day. It is not a must-have imho.

Bugünkü ojeyi Nemo Latte için sürdüm; biraz geç oldu ama neyse:


China Glaze'in Awakening adlı 2010 Cadılar Bayramı koleksiyonundan Mummy May I. Aynı seriden daha önce de Ick-A-Bod-Y adlı ojeyi göstermiştim. Geriye denemediğim bir tek yeşili kaldı.


Çok koyu bir mor tabanda fuşya simler var. Simlerin rengi çok güzel ama oje beklediğimden aşırı koyu durdu benim tırnaklarımda. İki kat sürdüm. Formül için çok kötü denmişti, ben fazla bir yamukluğunu görmedim. Ama aynı gün içinde soyuldu ne yazık ki. Almasanız da olur yani.

4 yorum:

  1. I really like that polish on you. :) I bought 2 of the China Glaze Halloween polishes today on clearance - Ick-A-Body & Zombie Fest.

    YanıtlaSil
  2. ihih teşekkürler canım =))

    bir blogda bunun flormar supershine 14'e benzedigini, sadece bunun az daha buyuk simli oldugunu okumustum. sence benziyo mu ne dersin bak bi: http://nemolatte.blogspot.com/2010/10/flormar-supershine-14.html

    YanıtlaSil
  3. :) It looks very dark on you!! I remember it being a little more jelly like?

    YanıtlaSil
  4. Leslie, Zombie Fest is still among my untrieds.

    Nemo, walla ben pek benzetemedim ikisini, ama Flormar bundan cok daha guzel gozukuyor.

    It is kinda squishy but too dark :(

    YanıtlaSil