8 Kasım 2010 Pazartesi

Daha Çok Oje

Our supermarket is next to Bed, Bath and Beyond, which is next to Ulta. Plus, CVS is nearby. So, whenever I go to grocery shopping, I end up with nail polish shopping as well. My purse is weeping. This week I got the unnamed LA Colors Metallic set for only $3 and found Wet 'n Wild Prancer at CVS. I am really excited about this; I am gonna layer it on black to create the Lippmann Ruby Red Slippers look. I went to Ulta to buy the green polish from Essie fall collection, but left the store with Going Incognito, the green one from its winter collection. I also took advantage of the Zoya BOGO promotion last week and got Kelly, Edyta, Shawn, and Crystal, which is a dupe for HTF OPI Reflection Pool. Kelly is backordered though. Finally, I bought American Apparel Pinto, Manila, Rose Bowl when I was craving for fugly colors.

Mutfak alışverişimi yaptığım süpermarketin yan tarafı Bed, Bath and Beyond; onun yanına da zaten Ulta açıldı. Biraz ilerde de CVS var. Artık ne zaman yiyecek almaya çıksam teker teker onlara da uğrayıp oje bakar oldum, durum çok fena yani. Bu hafta topladıklarım şöyle:


İlk dört oje birlikte satılıyordu ve set sadece 3 dolardı. Renkler ve metalik bitiriş çok güzel ama ojelerin isimleri yok. Sağ taraftaki ufak oje Wet 'n Wild Prancer. Bu ojeyi bulduğuma çok sevindim, onu siyah üstüne sürüp Lippmann Ruby Red Slippers'e yakın bir görüntü elde edebilirim diye düşünüyorum.
 

Ulta her hafta eve indirim kuponu gönderip aklımı çalıyor. Bu haftaki kuponla bari gidip Essie'nin sonbahar koleksiyonundaki yeşili alayım dedim. Ama şansa bakın hem o yeşili, hem de yeni kış koleksiyonundaki yeşili buldum. İkisini de mi alsam diye bir süre tereddüt ettim, ama sonra Going Incognito isimli kış ojesinde karar kıldım.


Siz sormadan söyleyim, bu oje OPI Jade is the New Black'e göre daha koyu. Bunlar bu hafta gidip aldığım ojeler. Bir de tabi internet siparişlerim var. Zoya geçen hafta bir alana bir bedava promosyonu yapmıştı, ben de 4 oje kaptım. Kelly stokta olmadığı için gelemedi ama diğer üçü Edyta, Crystal, Shawn:


OPI'ın geçen yıl Avrupa ve Asya'da sınırlı sayıda piyasaya sürdüğü Reflection Pool isimli bir oje vardı, ki kendisi çok uzun süre istek listemdeydi. Zoya Crystal bu ojenin birebir kopyasıymış, çok mutlu oldum.  Tıklayın:


Son olarak iki hafta önce sipariş ettiğim American Apparel'leri göstereyim. Bu aralar çirkin renklere merakım arttığı için öyle iki oje aldım, yanlarına da güzelinden bir pembe ekledim. Soldan sağa Pinto, Manila, Rose Bowl:


Bu kadar, daha ne olsun zaten.

23 yorum:

  1. Blog'unu okudukça hep daha ojem olsun istiyorum :P Hepsi çok cici ama la colors dörtlüsünü ayrı bi sevdim nedense. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. I really like the Zoyas.

    YanıtlaSil
  3. ahhahaha =)
    bizim evin dibinde Istanbul Cevahir var, daha ben ne diyeyim =)
    oradan kurtulsam yolum nisantasi'na dusuyor, oradan yirtsam taksim'de erkul kozmetik var, var oglu var =D cok iyi anliyorum seni, ve diyorum ki Allah bilmis de beni Amerika'da yaratmamis...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Adsiz, o zaman haftaya ayni seti bulursam sana alayim :)

    Leslie, Zoya is the best! I really want my Kelly though.

    Trincess, su Erkul kozmetigi cok merak ettim yaw. Gelirsem beraber gidelim :)

    YanıtlaSil
  5. You got some nice stuff, I'm still waiting for my Zoya order - hopefully tomorrow. I wore AA - Manila over the weekend and loved it!

    YanıtlaSil
  6. Oje sayın 300e ulaştı sanırım artık :)

    YanıtlaSil
  7. ABOP, I saw your Manila post and it looked great on you. I am not sure how it will turn out on my pale hands though.

    YanıtlaSil
  8. ahaha ya ben bed bath beyond diye bişiyin var oldugunu bilmiyordum. ben onu adam sandler'in oynadigi su kumandali film vardi ya, click, orada geciyo diye filme ozel uydurulmus bisey sanmistim. gercekmis. neler ogrendim sayende, gurur duy oykucum hehehe =))

    essie going incognito cok super, ben de alabilirim onu gibime geliyor. kırmızı pullu şeyi de sevdim =)

    YanıtlaSil
  9. Ahaha, koptum :) Aynen o filmdeki gibi aslinda. Bir de tabi ek olarak kocaman kozmetik bolumu var. Essie'yi surucem bu hafta, diger yesillerle de karsilastiririm sonra.

    YanıtlaSil
  10. bizim buralarda da olsa keske bunlarin hepsi yaa. bayildim butun renklere:)

    YanıtlaSil
  11. En cok hangisini sevdin peki?

    YanıtlaSil
  12. valla zor karar zoyalar heralde, mavisi bayaa hosmus:)
    ultaya bi kere gidip bi daha cikmamak istiyorum ben :D ama aramizda maalesef 11 saatlik bi ucus var..

    YanıtlaSil
  13. Ufff Ulta cok acayip hakkaten. Bayramda atla gel ;)

    YanıtlaSil
  14. hahah dimi :) keske gelsem. onun yerine arkadaslarima yalvarip ultayi alip gelmelerini istiycem:D
    isin kotusu bissuru site buraya gonderiyo aslinda da shipping cok tutuyo :(

    YanıtlaSil
  15. Aslinda cok oje alirsan oje basina fazla tutmaz gibi. Konu alisveris olunca matematik goreceli bir kavram oluveriyor :P

    YanıtlaSil
  16. valla en son 60 dolar dediler kalp krizi gecirdim. insan o paraya daha alabilcegi ojeleri dusunuyo, sirf ondan :D

    YanıtlaSil
  17. Oha, cokmus hakkaten. Hangi site bu? O parayi bana ver, ben gondereyim :P

    YanıtlaSil
  18. 8ty8beauty.com du sanirim, sonra transdesign 40 dolar dedi. bu ojeciler uzdu valla beni hahah.

    YanıtlaSil
  19. onların neresi cirkin renk yaa ben pembeden daha çok beğendim valla:)

    YanıtlaSil
  20. Aaa iyiymis o zaman. Bakalim ellerim de nasil duracaklar, guzel mi cirkin mi..

    YanıtlaSil
  21. I got the same Zoyas, except I added Valerie and Karina :)

    I also have the LA Colors and they are awesome! Gotta keep an eye out for the Wet N Wild :)

    YanıtlaSil
  22. I know, I saw the LA Colors set on your blog first :)

    YanıtlaSil