4 Aralık 2011 Pazar

Alem Sim Olmuş 2. Bölüm

Here is my Thanksgiving haul, except the mascara and the Chanel Peridot dupe in the last picture which were sent by my sister.

Daha önce bahsettiğim gibi bu Thanksgiving'de Tennessee'deydim. Geçen yıllarda sabahın erken saatleriyle alışveriş çılgınlığımız başlardı; bu sefer mağazalar işi iyice abartıp "Neden gece yarısı açmıyoruz ki?" demişler. Biz de Y kromozomluları geride bırakıp gece 11.30'da evden çıktık ve sabahın sekizinde anca dönebildik. Gecenin üçünde pili biten arkadaşa "İsterseniz gidin, yarın bir ara beni alırsınız" dediğimi hatırlıyorum. Çok fazla kavga gürültü olmadı ama okuduğum kadarıyla bazı yerlerde millet birbirine biber gazıyla falan girişmiş. Değişik şeyler tabi bunlar. Benim de %40 indirim yapan Tommy Hilfiger'da bir kaç kişiye omuz atmışlığım olabilir, uykusuzluğuma verin.

Bu sene oje alışverişi konusunda şanslıydım. Daha yolda Ross'a uğradık ve Color Club'ın holografik simli ojelerinin olduğu Mistletoe setini 8 dolara bulduk:


Bunları ilk bulduğumda almadığıma çok sevindim, şimdi fazlasıyla ucuza geldiler. Color Club'ın yanında Sally Hansen'in uzun yıllar önce çıkarttığı ve şu anda efsane olan yanardöner ve holografik Prism ojeleri de tekrar Ross'ta ortaya çıkmışlar. Kaptım hemen; ilk ikisi yanardöner, diğerleri resimde anlaşılmamasına rağmen holografik:


Color Club'ın yan markası olan Cosmetic Arts'dan da denemek istedim, yeşil bir folyo kaptım. Sonra şansıma aynı renkte başka bir Color Club buldum. Üstelik sadece Sally's mağazasında satılan sınırlı sayıdaki Scent-suous serisinden çam ağacı kokulu bir oje. En azından ton farkı var diye kendimi avutayım. Soldan sağa İsimsiz, Kiss Me Mistletoe, Light Grey:


Sağdaki ojeyi de Forever 21 mağazasından aldım. Altın ışıltılı gri diye almıştım, inci çıktı. Dönüş yolunda da Walgreens'de Wet 'n Wild'ın yine sınırlı sayıdaki Ice Baby serisindeki simli ojelerine rastladım. Aldıklarım soldan sağa Cost is No Issue, Believe Me, It's Real ve Back Alley Deals:


Sally Hansen'in Gems ojelerinden geriye kalanları da aldım; Lady Luck ve Be-Jeweled:


Eve döndüğümde ise ablamın Türkiye'den yolladığı içi kestane şekeri dolu paketi buldum. Paketten çıkan diğer iki şey de Chanel Peridot benzeri Sephora Diving in Malaysia ve mor Pastel Waterproof Color Mascara:


Nemo Latte benimle dalga geçiyordu "Peridot kopyası olmayan tek blogcu sensin" diye, artık benim de var işte. Pastel'in renkli maskarası da çok başarılıymış. Şu ana kadar denediğim renkli rimeller içinde, MAC dahil, en iyisi bu.

Ablacım, neredeyse hepsini yedim kestane şekerlerinin. Kesene bereket, yine beklerim :D

15 yorum:

  1. jealous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  2. wet n wild'lar süper <3 nail prism'ler de. AYYYY <3

    hehe artık peridot dupe'un var ama BEN SENDEN ÖNCE SÜRDÜM en birinciliği kaçırdın. madalya takamıyorum o yüzden :P

    YanıtlaSil
  3. oh oh oh 40 bin kere maşallah Öykü'ye :)

    YanıtlaSil
  4. Sagolun kizlar ama madalya alamadigim icin biraz burugum. Sampiyon belli, ikinci kim? :P

    YanıtlaSil
  5. benden kıskanıp almışsın zaten :x

    YanıtlaSil
  6. Hih, sen kendine bak. Yalniz bunun ustune yaptigin konad cok guzeldi, ondan kopya ceker sonra da "ilk defa bu blogta" yaparim bak.

    YanıtlaSil
  7. kestane sekerlerinide görseydik :D

    YanıtlaSil
  8. Okumadın mı Dilek neredeyse hepsini yemiş kızcağız :)

    YanıtlaSil
  9. Ohaaa yaaa !! 8 dolar mı hem de set !! Millet utanmadan 15 dolara satıyo tanesini :D

    YanıtlaSil
  10. Walla cok ozlemisim, oturup yedim hepsini. Burda bulamiyoruz tabi kestane sekeri :/

    Nazli, 15 dolar cokmus yaw. Normalde burda da seti 8 dolara bulamiyoruz ama Ross'ta baya indirimli satiliyor. Benim yasadigim yerde Ross yok yalniz :(

    YanıtlaSil
  11. Abla buradan çıkan ana fikri hiç merak buyurma aldı. Afiyet olsun... Bir de ablalık yapayım önemli olan ilk değil en güzel/iyi olandır. ister oje için ister başka konuda :P

    YanıtlaSil
  12. be-jeweled ve wet n wild lar harika gözüküyorr <3 güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. sally hansen nail prismsleri çok merak ediyorumm güle güle kullan (:

    YanıtlaSil
  14. Bu hafta hava yagmurlu olacakmis, oksa surecektim holo olanlardan. Bir de senin yorumlar hep spam'e gidiyor, neden acaba?

    YanıtlaSil