9 Eylül 2011 Cuma

NOTD: Galatasaray Manikürü

This is the official nail polish of Galatasaray, my favorite soccer team. The application was flawless, but the odor warned me about not being B3F. I was right, it has toluene. Since the team’s symbol is lion, I stamped one on my ring finger. I couldn’t find a charismatic looking design and ended up with the one on the horoscope disk. It looks sweeter than fierce I guess.
Şike soruşması yüzünden ertelenen futbol liglerinin bu hafta başlaması şerefine bir Galatasaray manikürü yapmak istedim. Resmi ojeyi sarı kırmızı sürdükten sonra bir de konadla aslan ekledim:


Bu ojeyi daha önce ablamın parmaklarında görmüştük. O şişe postada kaybolduğundan benim için bir kez daha Ankara ve İstanbul’daki GS Store’ları gezip yenisinden aramışlar. Bulması güç bir oje sanırım.


Parlaklığı ve sürülüşünün harika olmasının yanında ojenin kokusu bana B3F olmadığı düşündürtmüştü, haklıymışım: Ojenin içinde toulene var. Çocuklar üstünde denemeyiniz.


Yüzük parmağımdaki aslan için karizmatik bir dizayn aramıştım ama bendeki tek aslan burçlarla ilgili olan diskteydi. Bu yüzden karizmatikten çok sevimli bir aslan oldu.

 
Galatasaray'a başarılar diliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu sefer de şampiyonluk bekliyoruz ama şerefli sekizinciliklere de varız.

21 yorum:

  1. GS'nin ojesi olduğunu bilmiyordum :) Ben de China Glaze'den sarı almıştım. China Glaze'in yılbaşı setindeki kırmızı ile kombinlemiştim. Güzel olmuş :D

    YanıtlaSil
  2. Hehe güzel olmuş, son cümlene çok güldüm :) uefa şampiyonuyuz biz ya o yeter :P

    YanıtlaSil
  3. ahahaha cok guzel =DDD sarıya bayıldım =DDD

    YanıtlaSil
  4. Süppperr <3 Aslan falan mükemmel babama göstericem eminim bayılır :D

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuuş =)) aslan çok tatlı =)

    YanıtlaSil
  6. Ah çok sevimli olmş orda aslancık.

    YanıtlaSil
  7. cimboooooom :) süper olmus cok begendimm!

    YanıtlaSil
  8. süperrr tek kelimeyle bayıldım.tabi bunda Galatasaraylı olmamın payı büyük :)) bu aradaaaa aslanda çok çok tatlı olmuşşşş böyle cici renklere böyle cici bi aslan olur zatenn :)

    YanıtlaSil
  9. inanmıyorum GS nin ojesi olduğunu şu dakika öğrenmiş bulunmaktayım :S Bak ne büyük sevap işledin ben de elimdeki ojeleri kombinlemeye çalışıyordum da bir türlü istediğim sarıyı bulamıyordum. GS tırı geldiği gibi kapıcam bu ojeden :)

    Bana da beklerim laldillerinsesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Ben galatasaraylı değilim fakat ablam gs li ablama bu ojeyi göstericem mutlaka çok beğenicek http://wwwojelerim.blogspot.com/ bu arada bloğumu beğenirseniz çok sevinirim (:

    YanıtlaSil
  11. Aaha Lig de başladı diyosun:)
    Ben BJKlıyım ama fair playı desteklediğim için manikürünü çok beğendiğimi söylemek istiyorum:))

    http://seravgul.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. Eeee ilk mactan yenildik ama yine???

    YanıtlaSil
  13. hahaha inanmiyorum cok komik ya! Kesin sevgilime gostericem bunu!
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Konuyla alakası yok ama ebay'de 3-2 dolara china glaze 7 dolara orly filan var ayrıca bazılarında kargo ücretsiz kaçırmayın bencee =)

    YanıtlaSil
  15. Turkiye'deyseniz gumruk yasagi yuzunden alsaniz bile gecirmezler yalniz :(

    YanıtlaSil
  16. ama sen alabilirsin öykü herhalde :D

    YanıtlaSil
  17. Ulta acildigindan beri internetten fazla oje almaz oldum ben de. Eskiden head2toe, transdesign gibi yerlerden alirdim topluca.

    YanıtlaSil
  18. Ben bu ojeyi bulamadım ama benzer bir sarı bulmuştum. Ama hala kırmızım yok kaldı tek sarı. :/

    YanıtlaSil
  19. Essie'de kirmizinin her tonu mevcut bakmak istersen.

    YanıtlaSil