28 Şubat 2011 Pazartesi

WTF?

I am ashamed to tell you this, but apparently blogspot is gonna be banned tomorrow in Turkey. I don't know why, but kudos to my free country. (Edit: Since I am in the States, I will keep posting.)

Türkiye'de çok acayip şeyler oluyor: Yarın sabah blogspot da yasaklanıyormuş. Çözüm olarak Türkiye'deki arkadaşlar şu linki vermiş, göz atmakta fayda var.

16 yorum:

  1. youtube a da ayar yaptık girdik kaç sene ama blogspot o kadar uzun sürmez. hatırlamıyorum nerede yazıyordu da belki sözlüklerden birisindeydi, canlı futbol maç yayını yapan bloglar mı varmış neymiş. neyse garip tabii ki herkesin de bunu çekmesi...

    YanıtlaSil
  2. Hay Allam, mac yuzunden mi herkesin blogu kapatiliyor? Cok acayip hakkaten.

    YanıtlaSil
  3. tek sebep oymuş tahmin ettikleri. umarım öyledir çünkü kapanması kısa sürer...

    YanıtlaSil
  4. Sinir olmamak elde değil!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Oh how horrible and stupid. Im so sorry

    YanıtlaSil
  6. Oh no, whyyyyyy? I never knew Turkish government wasd so harsh. This is terrible.

    YanıtlaSil
  7. Fashion, tek sebep oysa yine uzun surebilir. Youtube da muzik yuzunden kapanmamis miydi?

    So, I heard there was a copyright issue between a cable company and some blogs which were illegally featuring soccer games, hence the ban. Still, it is beyond belief that they don't take actions to care for other bloggers.

    YanıtlaSil
  8. youtube Atatürk'e hakaret içeren videoların siteden kaldırtılamaması yüünden kapatılmıştı. Birşey olmaz. Bu böyle uzun sürmez...

    YanıtlaSil
  9. O da sacma.. Sen simdi bunu yazabildigine gore hala umit var ama, degil mi? :)

    YanıtlaSil
  10. bir blogda yayınlanan video için bütün blogspot uzantılı siteler engelleniyor. allahım kurtar bizi, valla artık dayanamıyorum. o yasak, bu yazak, tv'de zaten herşey bipli, mozaikli bilmem ne. aptal yerine konmaktayız. çok üzgünüm.

    YanıtlaSil
  11. So bad )=
    I don't understant why )=

    YanıtlaSil
  12. Probably because blogger is owned by Google? I'm also ashamed, I go around here telling people how modern Turkey is (most people think it is like Afghanistan), and they turn out to ban websites like it's Saudi Arabia!

    YanıtlaSil
  13. come on!!! I can not believe this!!! It's not like your a dangerous person because u blog about polish!!

    YanıtlaSil
  14. Ben de uzgunum Judy, bir de olanlara boyle uzaktan bakinca daha da vahim geliyor gozume.

    What they are trying to do is all right; the cable company paid a huge deal for the game rights so they don't wanna lose money because of illegal streaming. Why they fail is that they ban blogspot all together 'cause it is easy to do so.

    YanıtlaSil