2 Aralık 2010 Perşembe

NOTD: Flormar Supermatte M108 + Pure Ice Spit Fire

I topped my work appropriate nude polish with one coat of PI Spit Fire to add some fun. I believe this is a dupe for Sally Hansen Strobe Light from Xtreme Wear Line.

Hani kadın dergileri gündüz giydiğiniz ofis kıyafetlerini gece için nasıl uygun hale getirebilirsiniz yazıları yayınlar ya; yok ceketi at, kocaman kolye tak falan, işte aynı şeyi oje için yapmak çok kolay. Mesela iki gün önce gösterdiğim ten rengi Flormar'ı bakın hemen nasıl daha eğlenceli hale getirdim:


Tabi ki de simle. Bu oje Pure Ice'tan Spit Fire. Tabanı saydam ve içinde holografik parçacıklar olan pembe simli bir oje.


Çok abartmayım dedim, bir kat sürdüm. Güneşte holografikler daha güzel gözüküyor tabi:


Kendime not: Bu oje Sally Hansen Xtreme Wear Strobe Light'ın aynısı, dalıp onu da alma çocuğum. Bir de çekiliş için ufak not: İzleyicilere haksızlık olmasın diye anonimleri saymıyorum, "Bir arkadaşa bakıp çıkacağım" olmasın.

11 yorum:

  1. sanki benim gecenlerde surdugum cakma markaya benzemiş ama o tam turuncuydu :D

    YanıtlaSil
  2. Evet, bu onun yaninda daha yavruagzi kaliyor. Yavruagzi birlesik yazilir di mi?

    YanıtlaSil
  3. hahahaha bunu sevdim.Yakında ayakkabılara da bir toka takın akşama hazırsınız denecek:))

    YanıtlaSil
  4. alma alma SH yi ben de var :))

    YanıtlaSil
  5. Tarih84, aslinda var oyle bir sey, boyle ayakkabilarin ustune giyiliyor ve daha seksi yapiyor. Tarif edemedim simdi :(

    Tamam, almam Aslicim :)

    YanıtlaSil
  6. var var cok sik duruyor hem de bcbg de vardi gecen sezon :) bkz. http://www.getjanet.com/wp-content/uploads/2010/10/IMG_0588-499x374.jpg

    YanıtlaSil
  7. Walla sagol Asli, ben de tam ondan bahsediyordum ama resimle aciklamak daha mantikli oldu. Acaba Ruelala'da bulabilir miyiz bunlardan?

    YanıtlaSil
  8. ruelala da hic ama hic gormedim, ama zaten gecen sezonda vardi bunlardan, bu sezonda henuz gormedim. online sitesinde de yoktu, ben magazasinda gormustum. nude bi ayakkabinin ustune altin olanini takmistim, cok guzel durmustu,inat ettim almadim :)). nasil oldu ben de anlamadim.

    YanıtlaSil
  9. bu sezon apolet yapmislar, ayakkabi aksesuari yapmamislar.
    http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=4282634&cp=4374553.2770114&page=9&parentPage=family :)

    YanıtlaSil
  10. NY'ta beraber gorduk ya zaten :) Hani yagmur yagiyordu, cok romantikti.. Apolet ilginc olmus bu arada.

    YanıtlaSil