4 Aralık 2010 Cumartesi

2010 MUA The Nail Board Top 20

MUA Nail Board Top 20 submission was ended last night. The tallied list will be announced on December 10th, which I am gonna make a post about; but first I wanted to spam you with my entry. It was extremely difficult to pick my favorites and I even forgot some pretties like Nfu Oh 52, but here they are in no particular order. I'd include Flormar 410 too if it was at least partially known in the States.

MUA'deki oje formunun her yıl düzenlediği "Top 20" anketine katılım bu gece bitti. Sonuçlar 10 Aralık'ta açıklanacak, o zaman listeyi buraya da eklerim; ama önce benim seçtiklerimi göstermek istedim. Baya zor oldu tabi eleme yapmak, hatta Nfu Oh 52 gibi süper ojeleri unutmuşum, ama işte benim ortaya karışık en iyi 20 oje listem:

Barry M Silver Cascade:



BB Couture Moon Over Manhattan:


China Glaze Atlantis (Resim yok henüz)

China Glaze Flip Flop Fantasy:


China Glaze Kaleidoscope Him Out:


China Glaze Something Sweet:


Claire's Bored and Excited:


Color Club Untamed Luxury:


Color Club Volt of Light:


Essie Going Incognito:


Funky Fingers Cheshire:


LA Girl Addict:


Misa Dirty Sexy Money (Resim yok henüz)

Models Own Purple Gray:


OPI Hot & Spicy:


Orly Space Cadet:


Sally Hansen Xtreme Wear Pacific Blue (Hot Topic Mint Green ile birlikte):


Zoya Trixie:


Zoya Veruschka:



Zoya Charla:


Unuttuğum Nfu Oh 52:
 

Aslında bu listeye Flormar 410'un da girmesi gerek, ama Amerika'da bilinmediği için onu katmaktan vazgeçtim:


Şimdi düşündüm de biz de kendi aramızda Türk markaları için böyle bir liste yapabiliriz. Onunla ilgili bir yazı hazırlarım en kısa zamanda, siz şimdiden düşünmeye başlayın.

8 yorum:

  1. sanırım flormarın 413 ü de girer listeye :D

    YanıtlaSil
  2. Işıltılı ve mor ve pembeli ojelere bittim. Diğerleri ilgi alanıma girmiyor pek :D

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Bir süredir blogu takip ediyorum. Burda simli simli ojeleri görünce bende bir deniyim bakalım nasıl oluyormuş dedim. ve flormar 392 gri simli oje aldım. Sürmek kullanmak tamam iyi ama çıkartması zormuş. Simlerin çoğunluğu gidiyor ama ellerimde az çok simler var. Işıltılı ellerim oldu:P. Simli ojeleri çıkartmak için bildiğiniz kolay bir yöntem var mı?

    YanıtlaSil
  4. Aslinda Barry M olana en cok benzeyen Flormar 393 ama bunun gibi opak durmuyor, en az 6-7 kat gerek boyle gozukmesi icin.

    Simlileri cikartirken asetonu pamuga dokup hemen tirnaklarimi ovmak yerine o pamugu biraz tirnaklarimin ustunde bekletiyorum. Boylece aseton simleri cozmus oluyor, ugrasmiyorum. Bir de oyle dene bakalim, ovusturmadigin icin ellerine isilti bulasmaz boylece.

    YanıtlaSil
  5. Evet iyi fikir bir sonrakine denemeliyim :). Ben alta şeffaf oje sürmüştüm onunda yararı olmuştur heralde. 6-7 katla Barry M ile yarışabilir. 2 kat sürdüm ama daha da sürsem daha güzel olurdu.

    YanıtlaSil
  6. Iste bu Barry M, yeni OPI'lar falan 2 kat ile tamamen opak oluyor. Asil Milani yeni simli bir seri cikardi, tek bir kat yetiyormus. Hala buraya gelmediler, cildiracagim ;)

    Ben hep alta base coat suruyorum tirnaklarim guclensin diye.

    YanıtlaSil