16 Kasım 2010 Salı

NOTD: Essence Mr. Big + Essence Carrie

Essence Carrie is a very interesting polish, it has three different types of glitter: Small, pink glitter; big, fuchsia, square glitter, and big, hexagon, pink glitter. The formula was a bit thick so it was difficult to spread the big particles evenly. I love this combination though.

Bugünkü resimlere bir Yiğit Özgür karakteri edasıyla "Uuu beybi" demek istiyorum:


Dünkü Mr. Big'in üstüne onun eşi olan simli Carrie'yi sürdüm. Bu oje çok ilginç, içinde üç çeşit sim var: Minik pembe simler; büyük, fuşya renkli kare simler ve büyük, pembe altıgen simler. Formülü biraz koyuydu, o yüzden büyük simleri dağıtırken biraz zorlandım.


Şahane, değil mi? Uuu beybi. (Edit: Bir de iyi bayramlar tabi!)

7 yorum:

  1. hahahah uu beybi:) cok begendim cidden, o kadar begendim ki bayram gezisine cikmadan once sabah 9da yorum yaziyorum:D

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten harika bir ojeymiş.Büyük pembe altıgen simler bambaşka bir hava katmış. Onlar olmasa bu kadar beğenmezdim.

    Benden de bir Uuu Beybi aldı. =)

    YanıtlaSil
  3. bu ojeyi disko topunun ışıltısına benzettim:) ama çok çok özel bir oje belli, usta işi sürüm ve bakımlı tırnak birleşiminin şahane görünümü eşliğinde bir sunum:)

    öykücüm bu da bayramlık ojen mi?

    YanıtlaSil
  4. Iyi gezmeler Crazy!

    Lovebug, o zaman sana da uuu beybi.

    Evet evet, bayramlik ojem bu benim. Bayramlik bir de mor ayakkabi aldim (illa ki cart renkli olacak) ama yagmurdan giyemedim bugun.

    YanıtlaSil
  5. Ben bu koleksiyomdam hic oje almamistim simdi sende gorunce kacirdigima uzuldum gercekten guzelmis ve sanada cok yakismis:)

    Fatma

    YanıtlaSil
  6. ben bayılıyorum bu tip irili ufaklı simli top coatlara. alix avien'de var bi tane ama o gümüş rengi, keşke başka renklerini de üretseler =)

    YanıtlaSil
  7. Fatma, bu seri artik yok ama yeni Metalik ojeler cikardi Essence, firsatin varsa kacirma derim.

    Nemo, bunlar yeni moda sanirim cunku daha once gosterdigim Revlon ojeler de bu tip simli. Burda tutunca Turkiye'ye gelir yakinda.

    YanıtlaSil