13 Kasım 2010 Cumartesi

Essence Nail Art Twins

I got my Essence Nail Art Twin sets a few months ago in a swap and I can't believe I didn't show you these before (Hi Marlieke!). As you know, they come in creme+glitter pairs. In case Essence makes a second Nai Art collection, I’d like suggest some names: Leyla & Mecnun (from the legend), Allie & Noah  (from The Notebook), Jake & Rose (from Titanic), Öykü & G-Dragon (from my dreams). He is one of my kpop biases; isn't he a cutie?

Aslında bunların benim elime ulaşması bir kaç ay önce oldu ama resimlerini çekmek şimdiye kısmetmiş. Essence'ın Nail Art Twins setleri taaa Hollanda'dan gelip beni çok mutlu ettiler. Bu setlerin özelliği, krem ojelerin baz olarak tırnağa sürülmesi ve simli olanlarla bunların üstüne süsleme yapılması. "Krem oje artı şeffaf sim" ikilisini zaten çok kullandığımız için bana çok bir özellikmiş gibi gelmedi bu, ama ikili setlerin adları şahane. İlk resimdekiler Bonnie, Clyde, Mr. Big, Carrie:


Şunlar da Thelma, Louise, Romeo, Julia (Juliet değil):


Essence bunlara benzer yeni bir koleksiyon çıkartırsa onlara kolaylık olsun diye bir kaç isim önerisinde bulunacağım: Allie ve Noah (The Notebook'tan), Jake ve Rose (Titanic'ten), Leyla ve Mecnun (efsaneden), Öykü ve G-Dragon (Bu da benden olsun). G-Dragon dünyanın en şeker insanlarından biri, kendisine karşı çok saf duygular besliyorum:

Image and video hosting by TinyPic
Source: Awkneebs

6 yorum:

  1. kremlerden mor en güzeli gibi görünüyor =) ama simlilerin hepsi ayrı güzel. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Cool! I'm totally putting these on my wishlist, the glitters are persuading mee...
    And G-D. xD
    But I'm more of a TOP fan :O

    YanıtlaSil
  3. Simliler cok tatli hakkaten :)

    Cool, TOP is my 2nd bias in Big Bang :)

    YanıtlaSil
  4. Ben taa Amerika'dan essie, color clup, opi vs
    sparis veriyorum sende Hollanda'dan essence:)

    Fatma

    YanıtlaSil
  5. Ehehe, evet. Aslinda Ulta'da da satilmaya baslandi Essence ama sadece ana serisinden bir kac renk var, boyle ilginc ojeleri yok.

    YanıtlaSil