14 Ekim 2010 Perşembe

Ünlüler ve Oje: Miss A

I already talked about 2NE1’s comeback nails, now it is Miss A’s turn. Their debut song Bad Girl, Good Girl was so badass that I became an instant fan when I first heard it this summer. I was expecting a similar song as a follow-up, but Breathe turned out to be all rainbows and unicorns. I still enjoy it, though I really didn’t like their nail polish choices for the MV: Two blacks, one baby blue and a frost. I’d pick neon colors instead.

Bugün yine Sezen Cumhur Önal edasıyla "Öykü ile Uzak Doğu Esintileri" köşemize geri dönüyorum. Konuğumuz, 2NE1'dan sonraki favori Koreli kız grubum Miss A. Bu dörtlü aslında çok yeni sayılır, ilk singleları olan Bad Girl, Good Girl daha yazın çıktı. Ben de o şarkıyla tav oldum zaten bunlara. Aynı 2NE1 gibi sağlam, tuttuğunu koparan bir imajla da desteklenince ikinci mini albümlerini heyecanla beklemeye başladım. Yeni şarkılarını ilk duyduğumda önce kulaklarıma inanamadım; ben ilk çıkışları gibi sert, yabancıların "fierce" diye tabir ettiği bir şeyler bekliyordum. Tam tersine oldukça eğlenceli olmuş bu seferkiler, sevdim yine de. Üstüne zaten sevimli mi bir sevimli klipleri geldi ki bugünkü resimlerimiz o klipten. Oje seçimlerini hiç beğenmedim; hem şarkının hem de klibin ruhuna uygun olarak neon sarı, yeşil, en azından turuncu falan beklerdim ben. Breathe adlı klipten bir an:


Favori elemanımla başlayalım. Grubun rapçisi olan Çinli Jia, klipte hem siyah reggae saçlı şapkası, hem de siyah ojeleriyle gözüküyor:


Bu kızı çok sevdiğim için bir resmi daha geliyor:


16 yaşındaki Suzy'nin de tırnakları siyah. İlerde çok can yakacak gibi gözüküyor bu kız.


Grubun en popüler elemanı Min, klibin havasına daha uygun şekilde pastel mavi bir oje seçmiş.


Bence grubun en güzeli olan Fei ise manikür konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. O sedefli ojeler hiç olmamış.


İçinde zebra bile olan klipleri o kadar eğlenceli ki canım sıkıldıkça açıp danslarına eşlik ediyorum. Amuda kalkma kısmı hariç geri kalanları öğrendim bile. İzlediğinizde siz de yerine duramayacaksınız, eminim.

Breathe:


Haydi şimdi beraber söylüyoruz: No oh, no oh, no oh, oh I can't breathe!

8 yorum:

  1. Bende çok seviyorum bu şarkıları. Ay demek o ikisi aynı kız ben anlamadım :) F(x) in klipleri de çok enteresan sana yollamıştım onların ojeleri daha renkli. Eh onların tanıtımınıda bekleriz artık :)

    YanıtlaSil
  2. Biraz da erkeklerden bahsedeyim diyorum ama konuyu ojeye nasil baglarim bir fikrim yok :P Bir tek Kim Jae Wook'un siyah ojeleri var.

    F(x) yeni sarki yapsa onlari da yazarim ama Amber'in Amerika'ya kactigi dedikodusu var.

    YanıtlaSil
  3. Bilmiyorum ama eski kliplerinde renkli ojeleri vardı. Pek dinlemiyorum ben onları. Erkeklerden oje süren yok ya. Oje sürmemeli bence 'erkekler' ;)

    YanıtlaSil
  4. Teessuf ederim, her konuda acik olmak lazim. Oje de sursunler, gozlerine kalem de ceksinler, seker de yiyebilsinler.

    YanıtlaSil
  5. çok eğlenceliiiiii...
    buarada suzy'nin ceketineee öldümmm :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de etegini begenmistim :)

    YanıtlaSil
  7. japon style :D ne modaydı bir dönem....
    jia'nın şalvar pant. çookk güzeel birde değil mii????

    YanıtlaSil
  8. Walla malum nedenlerden Turk kizlarina yakistirmiyorum ben salvar pantalonu ama Jia'da guzel durmus tabi.

    YanıtlaSil