21 Ekim 2010 Perşembe

NOTD: OPI Extra-Va-Vaganza!

OPI Extra-Va-Vaganza from Burlesque collection is a multi-colored glitter bomb in clear base where the dominant color of the particles is orange. I used one thin, one thick coat for full coverage, but I had a severe case of chipping. I need to try it again with a different base coat.

OPI'ın 12 ojeden oluşan yeni Burlesque koleksiyonunun yarısının rengarenk simli ojelerden oluşacağını duyunca nasıl heyecan yapmıştım tahmin edersiniz. Dün gösterdiğim gibi üç tanesini aldım ve içlerinde ilk denediğim Extra-Va-Vaganza! oldu:


Bir normal, bir kalın kat ile tüm tırnağı kaplayabildim. Rengarenk simlerden en baskını turuncu olduğu için oje o renk gözüküyor ama yakından bakınca diğer renkleri de görebiliyorsunuz.


Çikolatanın süte, Öykü'nün sime doyduğu an:


Yalnız şöyle bir durum var; bu oje bende aşırı çabuk soyuldu. Simli oje avantajını kullanıp soyulan yerlere tekrar yama yaptım ama ben yamadıkça oje kenarlardan dökülmeye devam etti. Bunu başka bir temel kat ile tekrar denemem lazım.


Yarın da China Glaze'in Christmas ojelerinden biri geliyor. O da simli tabi ki.

9 yorum:

  1. Çikolatanın süte, Öykü'nün sime doyduğu an, bu yorum çok hoş olmuş :)))

    Görüntüsü çok güzel. Sırf sim sürdüğün zaman, çıkartırken zorlanmıyormusun? bende çok zorlanıyorum. Savaş veriyorum resmen. :)

    YanıtlaSil
  2. Simli ojeye hep mesafeliydim şimdiye kadar ama senin tırnaklarında bu ve buna benzer birkaç tane örnek görünce ısındım ne yalan söliim. Beğendim ben. Hem şık, hem cıvıl cıvıl ama yine de sade bir görüntüsü var.

    YanıtlaSil
  3. OPI iyi alıştı simli ojelere, bu koleksiyondakiler çok ilgimi çekmedi ama gelecekten ümitliyim! Koyu bir yapısı mı var? Ben şimdiye dek yapmak istediğim bütün simli ojelerde simlerin dibe çökmesi sorununu yaşadım, artık sorunun kullandığım şeffaf cilaların çok koyu olması olduğunu düşünmeye başladım çünkü elimdeki bikaç simli ojenin yapısı oldukça koyu.

    YanıtlaSil
  4. Sana simli çok yakışıyor:D

    YanıtlaSil
  5. Folyo metodunu kullanmiyorum ama ojeyi cikartmadan once pamugu biraz tirnakta bekletiyorum, o zaman daha kolay cikiyor simler.

    Adsiz, cok guzel tarif etmissin ojeyi. Yine de cok sade degil, mesela bir is gorusmesine giderken surulmez bence :)

    Basak, anladigim kadariyla simler agir oldugu icin dibe cokuyor. Seffaf yerine kendinden simli bir ojenin icine koymayi dene bir de.

    Tesekkur ederim Dilek :)

    YanıtlaSil
  6. "Çikolatanın süte, Öykü'nün sime doyduğu an" bu ojenin tarifi bu olsa gerek, parıl parıl bakarken gözüm yoruldu resmen :) Simli ojeleri ben de senin sayende sevdim diyebilirim, ama ne yazık ki Türkiye'de oje bakımından çok şanslı değiliz bildiğin gibi :(

    YanıtlaSil
  7. yaa china glaze'in bi sürü blogda kırmızı-yeşil simli bişisini gördüm, yeni çıkmış, ama adı neydi unuttum. onu mu sürceksin ki acaba? cok tatliydi o!

    YanıtlaSil
  8. Haklisin, Turk ojelerimden simli olanlar hic boyle "tamamen sim" durmuyor. Bunlar tutulunca yaparlar belki, belli olmaz.

    Nemo, o kirmizi-yesili ben begenmedim desem? Hatta onun icin "Santa vomit" deniliyor :P

    YanıtlaSil
  9. aslinda turk markalarında guzel olabilen simli ojeler bulunuyor. flormar supershine'da bir-iki tane var, efenime sööliiim alix avien'de var, elanor gibi adı az duyulmuş, kendisi zor bulunan bir markada da mevcut.. böyle 2-3 katta opak olabilen simli ojeler var yani.. tek sorun renk çeşitliliği olmaması, ancak pembe, kahverengi, gri falan.. mavidir yeşildir bulunmuyor :)

    YanıtlaSil