10 Ekim 2010 Pazar

NOTD: Diamond Cosmetics Cotton Candy

Our department secretary, who is a breast cancer survivor, has this picture on her door. Isn’t it cute? My month appropriate polish is Diamond Cotton Candy from 2009 Summer collection. I used two coats and it dried really fast thanks to Poshe. The shimmer is hardly visible even under sunlight though.


Bundan yıllar önce hapishanede geçen Oz diye bir dizi vardı, bayıla bayıla izlerdim. Dizide en sevdiğim karakter olan yakışıklı ve sinsi Ryan O'Reily'ye meme kanseri teşhisinde bulunduklarında çok şaşırmıştım, bu hastalığa erkeklerin de yakalanabileceğini bilmiyordum. Cahillik işte. Neyse ki her yıl Ekim ayındaki meme kanseri bilinçlendirme çalışmaları sayesinde her türlü detayını öğrendik. Bugünkü ojemi de konuyla alakalı olarak pembe seçtim. Diamond'ın 2009 yaz koleksiyonundan Cotton Candy:


Adı gibi şirin bir pembe. Çok bir numarası yok ama, içindeki ışıltılar güneşte bile zor belli oluyor.


Formülü güzel. İki kat sürdüm, bir kat Poshe ile hemen kurudu. Yine meme kanserine dönecek olursak bilinçlenin, bilinçlendirin. Bir de lütfen göğüs kanseri demeyin, yok öyle bir şey.

7 yorum:

  1. Thanks Leslie!

    Ozgun, bravo bana mi ojeye mi cikartamadim ama iki durumda da tesekkurler!

    YanıtlaSil
  2. Şeker bir renk. Yakışmış her zamanki gibi. Sen benim radikal renklerime bir şey demedin ha ha ha. Arkadaşına geçmiş olsun bu arada. Erken teşhis ve bilgi çok önemli. Allah korusun diyorum.

    YanıtlaSil
  3. biraz sarıya bakıyor sanki renk, yumuşacık. çok beğendim ben rengi. buna desen ya da sim bişey yapsana, böyle açık turuncu-sarı tonlarında. çok güzel gider bence.

    YanıtlaSil
  4. Joey, radikal derken?? Yakismis, yakismis. Sari da yakisir. Cok tesekkur ediyorum, kendisi kontrollerine gidiyor duzenli. Bu resmi gogsunun ustune dovme yaptirmak istedigini soyledi iki gun once.

    Nemo, yumusacik evet. Ben de cok seviyorum. Yalniz bu aralar sanatsal yanimi kaybetmisim; iki gun ustune konad mi yapsam sim mi sursem diye dusunup sonunda toptan sildim, siyaha boyadim.

    YanıtlaSil