19 Ekim 2010 Salı

Kardeş Değillermiş

We are back from the wedding. Here is a sneak peak of what is coming up on the blog: OPI Burlesque polishes. (Honey, look: You are famous now! Well, at least your three fingers.)

Baba, oğul ve kutsal ruh adına çiftimizi evlendirdik, geldik. Kilisedeki töreni çok sevdim; kadının erkeğin kaburgasından yaratılmasıyla olaya girip sadakat duasıyla seremoniyi bitirdiler. Arada ilahiler okundu, papaz çiftimizi kutsadı falan. Aşağıdaki resimde İncil'den neler okunduğunu görebilirsiniz.


Resepsiyondan önce ben yüzüğümü kaybedip küçük çaplı bir kriz yaşadım, sonra bulduk neyse ki. Bizim üstü şekerle kaplı bademden oluşan nikah şekerlerimiz var ya, İtalyanlar'da da aynı olay varmış, herkesin masasına bırakmışlar. Ayrıca bize hediye olarak birer zeytinyağı ve sirke de yaptırmışlar; şişelerin üstünde çiftin baş harfleri ve evlilik tarihleri var. Daha bir sürü detay var ama arkadaşımdan şimdilik bu kadar resim alabildim.


Olayı tekrar ojelere bağlarsak bu da önümüzdeki yazılar için "Sneak Peak" olsun: Hem kendime hem de bir arkadaşa sürdüğüm OPI'ın yeni Burlesque ojeleri.

9 yorum:

  1. Çok tatlı bu oje, sanırım dayanamayıp alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. küt tırnaklarda daha şık görünüyor

    YanıtlaSil
  3. ahahahaha başlığa koptum:))) yağ-sirke şişeleri çok hoş bir fikirmiş:)

    YanıtlaSil
  4. :) güzel bağladın valla :) ojeyi beğendim ışıltılı hoş! düğün adetleri de benziyor hakikaten zaten italyanlar türklere çok benzer derler hep :) ne güzel evliğin tadı tuzu olarak simgelenmişler harika fikir..

    YanıtlaSil
  5. Bu ojeye benzer bendede var ama sana cok yakısıyor ya tenin her rengi kaldırıyor bana yakısmıyor :(

    YanıtlaSil
  6. ojeler tam abiye olmuş:) düğün seromonisi ilahisi çok anlamlı, zeytin yağ hediyesi şahane:)Allah yeni evlenen bu çifti bir ömür mutlu ve sağlıklı etsin.çok güzel bir gün, bolca anı ve farklı bir heyecan.

    YanıtlaSil
  7. Marjo, cok tatli evet ama cok cabuk soyuldu bende :(

    Stil Sahibi, belki arkadasimin tirnaklari biraz daha uzun olsa degisik olabilirdi. Kendisi hic oje surmez, benim sayemde heveslendi o da.

    Judy, insan kiyamaz onlari kullanmaya walla.

    Celebi74, selam! Ne zamandir yazmiyordun :) Aynen, ben de bize cok benzediklerinden daha cok dans, eglence olur diyordum ama Sopranos gibi tipler vardi daha cok.

    Youknow, sen de sur, bakalim karar verelim.

    Tarih84, amin. Ben en cok sadakat icin edilen duayi sevdim, sart walla.

    YanıtlaSil
  8. Evlenenler talyan olunca, nikah şekeri benzeri şeyin de sirke ve zeytinyağı olması gayet güzel bir ayrıntı... Sevdim bunu.

    YanıtlaSil
  9. Kiz aslinda Amerikali. Bizimki icin Katolik olmus, ne romantik dedik. Ben yapmam, o ayri.

    YanıtlaSil