5 Ekim 2010 Salı

Blair is a Bad Fairy

MAC Bad Fairy was a hit among guys. I was even asked how it is possible for a polish to change color like this. I am also hyped about Chuck’s declaration of war on Gossip Girl last night, I can’t wait for the next episode. Does anyone know the name of the song playing at that scene?

Genelde parmaklarımı erkeklerin gözlerine sokup ojelerimin nasıl olduğunu sorduğum için bir oje buna gerek kalmaksızın övgü alıyorsa çok seviniyorum. MAC Bad Fairy için de aynısı oldu, hatta birisi bir ojenin nasıl böyle renk değiştirebildiğini sordu, mutlu oldum. Bir de dün akşam Çinli ofis arkadaşımla oturup karşılıklı çekirdek çitledik, benim için oldukça sürreal bir deneyim oldu. Sonra ben Gossip Girl izledim; Blair'in çiçekli elbisesine bayıldım ve Chuck'in son dakikadaki savaş ilanıyla coştum. Bakalım haftaya neler olacak... Bu arada o sahnede çalan şarkıyı bilen var mı?

7 yorum:

  1. İngilizcem gelişsin diye online altyazısız izliyorum dizileri ama Chuck 'This is war' dedikten sonra ne dedi anlamadım. Mümkünse İngilizce yazar mısın?

    YanıtlaSil
  2. "Me vs. you - no limits."

    YanıtlaSil
  3. Thanyouu :D Bunlara ağzılarından içinden konuşuyorlar çoğu zaman anlaması güç oluyor. Hele Serena mubblele gibi geliyor konuştukları bana. Dudaklarını öyle uzata uzata :D :D

    YanıtlaSil
  4. Aman birak Serena'yi, yamuk agizli o. Asil sen Chuck'i oynayan cocugu gercek aksaniyla dinledin mi hic? Ingiliz oldugu icin daha da bir karizma oluyor boyle. Yirim.

    YanıtlaSil
  5. ayy sinir oldum chuck'a gerçi diziye hareket geldi güzel oldu ama blair orada acı çekerken hemde onun hataları yüzünden nasıl hayatına devam ediyor mutlu oluyor anlamıyorum erkekler çok rahat ya:( blair i ağlatmasınlar birde serenanın ortada kalışı busezon beni çok mutlu ediyor :Ppp Serana'ye yeni biri buldukları gibi Blair e de yeni birini bulsalar CHuck kıskançlıktan çatlasa :PPP

    YanıtlaSil
  6. Aaaa, bi kere asil ben Blair'e gicik oldum. Katlanamadi Chuck'in baskasiyla mutlu olmasina, gul gibi kiza iftira atti. Tamam, Chuck'in amca/otel olayindaki hatasi affedilmez ama Blair'in yapmasi gereken onu tamamen hayatindan cikartmakti, yapamadi.
    Ama evet, Serena'ya cok guluyorum :) Bence boyle iyi, bulamasin o.

    YanıtlaSil